POPULARNI GLAZBENIK

Adi Šoše u rekordnom roku rasprodao Lisinski pa najavio još jedan koncert

Mladi Mostarac osvojio je srca ljudi diljem regije s hitovima kao što su ‘Najljepši cvijet‘ i ‘Od jeseni do proljeća‘

Adi Šoše

 Vojko Basic/Cropix/

Popularni glazbenik Adi Šoše je u manje od tri dana rasprodao koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu koji će održati 28. listopada 2024. godine. Nakon velikog uspjeha s prodajom ulaznica su Adi i AL Music Band zakazali još jedan koncert u Lisinskom, 9. veljače 2025. jer nije bilo slobodnih termina ranije.

image

Adi Šoše na Melodijama Jadrana

Nikola Vilic/Cropix

Mladi pjevač iz Mostara je osvojio srca publike diljem regije, a rekao je da je oduševljen odazivom za njegove koncerte u Zagrebu.

"Osjećaj je bio posebno lijep, iako moram priznati da sam u dubini duše očekivao snažan odaziv. S publikom u Zagrebu veže me jedna magična, gotovo neobjašnjiva povezanost koja se razvija već godinama i s vremenom postaje sve jača i dublja. Vjerujem da su najljepši trenuci tek pred nama. Radujem se svemu što ćemo publika i ja zajedno proživjeti u budućnosti", rekao je Adi.

image

Adi Šoše na Melodijama Jadrana

Duje Klaric/Cropix

Šoše je svoju karijeru krenuo graditi u suradnji s producentom, tekstopiscem i kompozitorom Amilom Lojom, a ubrzo su zajedno ostvarili ogroman uspjeh. 29-godišnjeg pjevača su usporedili sa Zdravkom Čolićem, a čak i s Toše Proeskim. U karijeri je objavio album "Nije lako biti ja", a njegove hitove kao što su "Najljepši cvijet" i "Od jeseni do proljeća" malo tko ne zna. Adi je nedavno snimio i duet s Tonyjem Cetinskim koji su nazvali "Sve ili ništa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 15:13