‘OSTANI UZ NJEGA‘

Alen Đuras predstavio novu baladu i spot: ‘Govori o boli izgubljene ljubavi i osjećaju izdaje i laži‘

Emotivna balada drugi je službeni singl glazbenika, koji je objavio nakon uspješnog petog mjesta na Dori 2024.

Alen Đuras

 Promo/

Nakon predstavljanja na Dori s pjesmom "A Tamburitza Lullaby" koja se plasirala na visoko peto mjesto i mjesecima nakon toga bila među najemitiranijim pjesmama u hrvatskom eteru, Alen Đuras objavljuje svoj drugi službeni singl - emotivnu baladu "Ostani uz njega".

"Pjesma je nastala prije par mjeseci u boravku Jana Jakovljeva. Pričali smo o tome kako bi mogli raditi zajedno i pisati pjesme i jednostavno nakon par sati je došla ideja za pjesmu. Jan je napisao tekst, a glazbu smo napravili zajedno. Što se tiče produkcije i masteringa, za to je zaslužan Mihovil Šoštarić (Lockroom) koji je unio u pjesmu jednu novu emociju i jako sam sretan što je bio dio ove pjesme. Pjesma govori o boli izgubljene ljubavi i govori o osjećaju izdaje i laži. Ona je na kraju izabrala drugog, a on je povrijeđen i više ne zna hoće li moći vjerovati drugoj ženi", rekao je Alen.

image

Alen Đuras

Promo/

Emotivne, ljubavne kadrove u spotu, Alen je snimio sa zaručnicom Anom-Klaudijom Štilinović pod redateljskom palicom Paule Tonković. Spot je snimao Hrvoje Banić u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

image

Alen Đuras

Promo/

"Jako sam ponosan na ovu pjesmu i nadam se da će se i ljudima svidjeti i da ćemo je pjevati na koncertima", rekao je Alen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:26