KOZE I LOUIS VUITTON

Alen Vitasović rastura s novim hitom, 190 tisuća ljudi poslušalo pjesmu: ‘Daj dva gemišta, ne pitaj ništa...‘

Alen Kozić je živio na Islandu, glazbom se bavi desetak godina, a poznat je po suradnji s treperima Jala Bratom i Bubom Corellijem
 Josko Supic/Cropix

Daj dva gemišta, ne pitaj ništa, tek usta sam. A već u polne, vero ka‘ pistola puka‘ sam... - pjeva Alen Vitasović u novom hitu ‘Brajde‘. Istarska legenda u ovoj skladbi udružila je snage sa svojim imenjakom Alenom Kozićem, poznatijim pod imenom Lima Len, pa su tako najveća zvijezda devedesetih i njegov mlađi kolega - koji je neko vrijeme živio na Islandu, glazbom se bavi desetak godina, a poznat je po suradnji s treperima Jala Bratom i Bubom Corellijem - snimili ultimativni ljetni hit koji je bez skupih automobila, gomile modela i sponzora dubokih džepova u prvih 48 sati zabilježio 50000 pregleda.

‘Brajde‘ su u trendingu, na You Tubu pjesma i video spot imaju gotovo 190.000 pregleda. Ne čudi jer u spotu nema čega nema: od brižne majke koja savjetuje sina da ‘ne troši šolde na Gucci, Louis Vutton‘, istarske koze, harmonike, Vitasovića koji vozi traktor u potrazi za oštarijom u kojoj ima vina... Istrani su oduševljeni: najveći fanovi poručuju Alenima kako će u njihovim oštarijama za njih dvojicu uvijek biti hladnog gemišta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. srpanj 2024 16:55