DOVODI ŽIVOT U RED

Andrea Šušnjara otkrila pravi razlog odlaska iz Magazina: ‘Razmišljam o budućnosti...‘

Pjevačica se bendu pridružila 2010., a nedavno je otkrila da odlazi nakon 14 godina

Andrea Šušnjara

 Sasa Buric/Cropix

Hrvatska pjevačica Andrea Šušnjara nedavno je otkrila da nakon 14 godina odlazi iz Magazina, a sad je za Story otkrila i zašto će napustiti bend.

"Pravi razlog odlaska iz grupe Magazin je moja želja za promjenom. Odsad ću sebi biti na prvome mjestu. Razmišljam o budućnosti i dovodim si život polako u red. Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku, nisam je donijela preko noći", rekla je Andrea.

image

Andrea Šušnjara

Nikola Vilic/Cropix

Ranije je Šušnjara za Slobodnu Dalmaciju otkrila da će nastaviti suradnju s Tončijem Huljićem, koji je najpoznatiji upravo po radu s grupom Magazin.

"S Tončijem Huljićem sam dogovorila nastavak naše suradnje, nastavit će mi pisati pjesme, tako da na jesen očekujemo novu pjesmu koju ću izdati pod svojim imenom i prezimenom. A do tad imam dogovorene koncerte i nastupe s Magazinom koje ću odraditi", rekla je tada.

image

Andrea Šušnjara i grupa Magazin

Danijel Soldo/cropix/Cropix

Andrea se sastavu pridružila nakon odlaska Ivane Kovač 2010. godine. S pjesmom "Sijamski blizanci" je debitirala na Splitskom festivalu, a grupa je zajedno s Andreom 2014. godine objavila album "Mislim pozitivno!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 20:16