NAPUŠTA MAGAZIN

Andrea Šušnjara progovorila o svojoj borbi s opakom bolešću, najveća podrška u svemu joj je samozatajni dečko

Otkrila je pada li joj teško odlazak iz grupe Magazin, kao i detalje odrastanja bez oca

Andrea Šušnjara

 Sasa Buric/Cropix

Pjevačica Andrea Šušnjara proteklog je vikenda održala svoj posljednji splitski koncert s grupom Magazin. Nakon gotovo 15 godina u kultnom sastavu kreće u samostalnu karijeru. Čeka je još jedan zajednički nastup u Bjelovaru i to je onda to.

"Nemam osjećaj da je prošlo toliko godina, tako da sam se uljuljala u taj jedan zaštićeni balon, tu sam stajala i balzamirala sam se skupa s njima i mogla sam tako stvarno do smrti s njima pjevati, imamo nastupa, imamo posla, ali sam onda rekla sebi kad će biti dosta, kad je taj kraj," rekla je Šušnjara za In Magazin Nove TV.

Oko solo karijere vrlo je samouvjerena te ne razumije zašto su svi oko nje prestrašeni, nju uopće nije strah novih izazova. Magazin je, kaže, njezina najduža veza u kojoj se nikad nije posvađala i iz koje nosi neke od najljepših uspomena, iako je to daleko od glamuroznog posla, kako se mnogima čini.

"Često sam izlazila na binu i bez šminke, bez frizure, obučena u ono u čemu sam krenula jer se u međuvremenu nisam imala gdje presvući. Ili je to bilo neko brzinsko presvlačenje na benzinskoj postaji na autoputu, bude tu svega, ili uđem usred sezone u luksuzni restoran gdje imamo večeru i imamo jako malo vremena do nastupa, i imam doslovno 15 minuta. Onda sa koferom uđem u WC pa se ondje onda presvučem nabrzinu. Onda me mediji ili ljudi prozovu ‘ajme, kako se obukla, ne valja ovo, ne valja ono‘. A zapravo nisam imala ni ogledalo," prisjeća se.

Andrea nastavlja suradnju s obitelji Huljić, a Tončiju će, priznaje, doživotno biti zahvalna na potpori koju joj daje već 20 godina.

"Nije tajna, privatno sam odrastala bez tate i nisam imala taj autoritet u životu, bile smo ja, mama i baka same, tako da je on došao u moj život u baš nekim kritičnim, ključnim godinama, kad sam imala 16, kad je moj život mogao ići u bilo kojem pravcu. On me stvarno usmjerio i naučio posao i dao mi to povjerenje da jedan veliki Tonči Huljić nađe neku curicu koju ne zna, doslovno s ulice i da radi s njom."

S ocem je danas u prijateljskim odnosima, naučila je oprostiti. Od svoje 16. godine brine se za sebe i sama se financira, a iako je u ranim dvadesetima pobijedila i karcinom, Andrea se ne voli žaliti.

"Smatram kad je takvo nešto, kad je rak u pitanju, kad je zdravlje u pitanju, da se treba reći javno, ja sam prošla kroz to, možeš i ti. Vidiš mene, pjevam, zdrava sam, sve mi je ludilo, znači, bit će i tebi. Bori se, nemoj odustati i ja kad sam bila u bolnici, to sam sebi obećala, da ću drugima služiti kao pozitivan primjer", poručuje pjevačica kojoj je njezin samozatajni dečko najveća podrška. Zbog nje se iz Njemačke preselio u Split.

"Dečko mi je velika podrška, to mi je jako važno. Ne mogu funkcionirati u životu, ne mogu biti u nečemu uspješna ako neki dio nedostaje. On mi je taj oslonac, taj kamen, ta sigurnost, to je sve pod kontrolom, onda možemo ovdje osvajati i ići u nove radne pobjede," kaže Andrea za In Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2024 07:34