‘PONOSNI SMO‘

Baby Lasagna emotivnom objavom rasplakao obožavatelje: ‘Hvala što ste ostvarili san 9-godišnjem meni‘

Hrvatski glazbenik je najavio svoju novu pjesmu koja izlazi sutra, a kako kaže, to je pjesma s kojom je započelo sve

Baby Lasagna

 Niksa Stipanicev/Cropix

Hrvatski glazbenik Baby Lasagna prije nekoliko je dana najavio svoju novu pjesmu, na vrlo neobičan način. Objavio je misterioznu poruku "R.I.P. Baby Lasagna. 30.8.2024" i tako zabrinuo brojne obožavatelje. Ubrzo ih je sve umirio i rekao kako je riječ o novoj pjesmi koju je, prema novoj objavi, napisao još prošle godine. Emotivnom se objavom zahvalio svima koji ga podržavaju i koji prate njegov rad.

"Sutra izlazi pjesma koja je stvorila Baby Lasagnu. ‘Biggie Boom Boom‘ je pjesma koja je napisana 31. ožujka 2023. i osjećao sam da bi to moglo biti nešto više od samo jedne pjesme - projekt", započeo je u svojoj objavi Lasagna pa istaknuo kako mora svojim fanovima ispričati koliko mu ta pjesma zapravo znači.

"Koliko je ovo zastrašujuće i uzbudljivo. Sutra izlazi pjesma koja je sve pokrenula. Najluđi je dio svega što postoji netko tko će je poslušati - vi. Prije godinu dana snimao sam, producirao i objavljivao svoju glazbu, ali je dobivala jedva nekoliko stotina pregleda, a sada vas je cijela vojska ovdje koja je spremna slušati i ne mogu opisati koliko sam ponizan zbog toga. Ovo mi je promijenilo život i jako je dirljivo... Hvala vam od srca što ste ispunili želju 9-godišnjem Marku", dodao je on.

Baby Lasagna se obratio i svima koji se bore s anksioznošću i tjeskobom. "Pjesma je otpjevana iz perspektive tjeskobe i glazbeni spot bi mogao biti mračan, ali na kraju, kao što ćete vidjeti, predstavljeno je svjetlo, izlaz i nada. Želim da osjetite to svi vi koji se borite s bilo kojom vrstom tjeskobe", poručio im je pa dodao da se nada da će svojim fanovima kroz glazbu moći vratiti sve što su mu dali.

Njegova je objava raznježila i rasplakala brojne. "Svi smo toliko ponosni na tebe, u potpunosti si zaslužio sve", "Zaslužuješ svu ljubav i jedva čekam čuti novu pjesmu", "Kao osoba koja se borila s anksioznošću 90 % svog života... Šaljem ti veliki zagrljaj", pisali su mu drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 16:09