NEPLANIRANI HIT?

Baby Lasagna iz šale napravio pjesmu za Instagram, obožavatelji žele još! A onda mu se javila i zaručnica...

Objavio je video u kojem slaže set Lego kockica baziran na seriji ‘The Office‘

Baby Lasagna

 Screenshot/instagram/

- Jeste li ikada bili toliko uzbuđeni zbog neke igračke da ste napisali pjesmu o njoj? Nisam ni ja, sve do sad - stoji u opisu najnovije objave popularnog Baby Lasagne, predstavnika Hrvatske na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije.

Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, objavio je video u kojem slaže set Lego kockica baziran na seriji "The Office" koji je dobio kao rođendanski poklon, a video prati pjesma koju je snimio. Naravno, novi je video privukao puno pažnje, a posebice u komentarima gdje su njegovi pratitelji otkrili Markovu ljubav prema spomenutoj TV seriji i Lego kockama, a neki žele i punu verziju pjesme objavljene u kraćem Instagram Reels obliku.

U komentarima mu se javila i zaručnica Elizabeta Ružić koja se našalila na njegov račun.

- Marko na rođendan, nakon sat vremena igranja s Lego kockama: ‘Hoćeš li se ljutiti ako se još malo igram?‘‘ - napisala je.

Podsjetimo, prošlog je tjedna autor hita "Rim Tim Tagi Dim" objavio videospot nove pjesme "...and I", koji je režirala upravo njegova zaručnica Elizabeta, a ubrzo kreće i na europsku turneju kroz 16 država i na 21 koncert kroz period od šest tjedana.

image

Baby Lasagna

Lucija Ocko/Cropix

Turneja uključuje neke od legendarnih klubova, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Ovi nastupi nastavak su izuzetno uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca uoči, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. srpanj 2024 15:43