OTVORIO ‘EXIT‘

Baby Lasagna nastupio na najvećoj pozornici do sada, pogledajte ludu atmosferu u Novom Sadu: ‘Kakvo iskustvo...‘

Pred Baby Lasagnom je velika europska turneja tijekom koje će posjetiti 16 država i održati čak 21 koncert u šest tjedana

Baby Lasagna nakon izvedbe pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim‘

 Jadranka Stanic/

Srpski Exit Festival već godinama slovi za jedan od najvećih i najkvalitetnijih festivala u regiji, a čast otvaranja tog cijenjenog događaja pripala je ovogodišnjem predstavniku Hrvatske na Eurosongu - Baby Lasagni.

- Kakvo iskustvo, daleko veće od onoga što sam zamišljao - napisao je popularni Baby Lasagna uz prve fotografije s jučerašnjeg nastupa na glavnoj pozornici Exit Festivala.

image

Baby Lasagna i njegov bend

Promo/

Prema svim komentarima na društvenim mrežama, Baby Lasagna je iznenadio i oduševio ovim nastupom u susjednoj Srbiji. Publika je pohvalila energiju i atmosferu koju je Baby Lasagna i njegov bend stvorio, a neki su ga prozvali i "životinjom", veličajući njegov nastup.

Također, pred Markom Purišićem je velika europska turneja tijekom koje će posjetiti 16 država i održati čak 21 koncert u šest tjedana, a u nekoliko navrata je izjavio kako je zabrinut kako će turneja proći, no izgleda da nema razloga za brigu. Jedan od najpopularnijih komentara ispod fotografija nastupa s Exita je upravo onaj u kojem jedan od obožavatelja ističe da "ne smije imati sumnje oko buduće turneje".

- Marko, razvalio si. Bilo je zaista mnogo bolje nego što sam očekivala i zamišljala, a očekivala sam mnogo - stoji u jednom komentaru. Kako je i sam rekao, Exit je najveća pozornica na kojoj je Baby Lasagna do sad nastupio, a vjerujemo da su mu trema i "prevrtanje želuca" koje je spominjao uoči nastupa nestali čim je čuo oduševljenje srpske publike.

image

Otvorenje Exit Festivala

Jadranka Stanic/

Slavni Baby Lasagna je scenu sinoć podijelio s Teyjom Dorom, ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu, te Lukeom Blackom, srpskim pjevačem koji je na Eurosongu nastupio prošle godine. Inače, Exit će ove godine obilježiti rođendan Nikole Tesle. Dodatno, pod sloganom "Probudimo naše supermoći zajedno", glavna pozornica dobila je ime po Tesli. Tijekom pet dana, na 40 različitih pozornica nastupit će oko 1000 umjetnika, a najveća atrakcija je Dance Arena koja uvijek oduševljava publiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. srpanj 2024 11:46