BLIŽI SE POSEBAN DAN

Baby Lasagna otkrio kako teku pripreme za vjenčanje: ‘Malo će biti panika, ali...‘

Marko i Elizabeta upoznali su se na Instagramu, a zajedno su više od tri godine. Uz to surađuju i poslovno

Elizabeta Ružić i Marko Purišić

 Lucija Ocko/Cropix

Hrvatski glazbenik Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, u utorak je nastupao pred 25.000 ljudi na Špancirfestu u Varaždinu. Već nekoliko mjeseci glazbenik niže uspjeh za uspjehom, a ruže mu cvjetaju i na ljubavnom planu. Baby Lasagna zaručen je s Elizabetom Ružić, a za IN Magazin je otkrio kako teku pripreme za njihovo vjenčanje.

image

Elizabeta Ružić i Marko Purišić

Goran Sebelic/Cropix

"Uff, da budem iskren, malo sam izdvojen od njih. Obavim što mi se kaže da moram, ali su... Teku, idu. Malo će biti panika vjerojatno jer smo stvarno puno zauzeti, pa manje stignemo. Ali imamo pomoć od obitelji, prijatelja, tako da idu dobro, ja mislim", rekao je on.

Otkrio je i je li već kupio odijelo za vjenčanje.

"Nije još spremno, nisam smio kupiti normalno odijelo, nego neko posebno, pa sam morao ići šiti. Tako da se sad šije", istaknuo je.

image

Elizabeta Ružić i Marko Purišić

Ronald Gorsic/Cropix

Marko i Elizabeta zajedno su više od tri godine, a upoznali su se putem Instagrama. "Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: ‘Vidi koji zgodan lik.‘ Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu. On je mene zapratio nazad i javio mi se. Love story 21. stoljeća", rekla je Ružić u dokumentarcu o Baby Lasagni, koji se emitirao povodom Eurosonga.

"Elizabeta mi je rekla da, kad je došla doma, upalila je svoju ‘heartbreak‘ playlistu jer je po njoj susret prošao grozno, ali po meni je bilo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, već sam joj poslao poruku: ‘Ej, kad ćemo opet?", dodao je Marko. Njegova sadašnja zaručnica tada nije mislila da će se ikad više vidjeti.

image

Elizabeta Ružić i Marko Purišić

Lucija Ocko/Cropix

"Ja sam u međuvremenu slala prijateljici poruku da je bilo najgore ikad i da mi se lik više nikad neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Frendica se već bila naživcirala misleći kako sam to uspjela zeznuti", istaknula je Elizabeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 12:29