KAKAV TIP!

Baby Lasagna se zahvalio Plenkoviću: ‘Žao mi je, ali ja tih 50.000 eura ne mogu prihvatiti. Radije donirajte novac!‘

Marko Purišić zamolio je Plenkovića da novac koju su namijenili njemu za nagradu doniraju na dvije adrese

Baby Lasagna

 Ivana Grgic/Cropix

Premijer Andrej Plenković tijekom sjednice Vlade čestitao je Marku Purišiću, odnosno Baby Lasagni, na uspjehu na Eurosongu i poručio da će ga nagraditi s 50 tisuća eura, što je Marko putem Instagrama odbio.

"Osvojio je najveći broj glasova publike, a ukupno je bio na 2. mjestu. To je najbolji uspjeh bilo kojeg predstavnika Hrvatske još od uspjeha grupe Riva. Ovo je fascinantan rezultat i mi mu iskreno zahvaljujemo, kao i Gradu Zagrebu na prekrasnom dočeku, a doček je bio i u njegovom Umagu... Bili su to prekrasni trenuci sjajnog mladog čovjeka i njegovoga tima i želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri", rekao je Plenković.

"Vlada je odlučila za njegov uspjeh na pjesmi Eurovizije, a osobito za ogromnu promidžbu kojom su on i njegova pjesma pridonijeli međunarodnoj vidjivosti Hrvatske, nagraditi ga s 50 tisuća eura", zaključio je.

Na to se oglasio Marko na Instagramu.

"Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći", napisao je Marko pa dodao molbu za Plenkovića.

"Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime hrvatske Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom ‘Mladen Ćepulić‘. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala", zaključio je Baby Lasagna.

image

Baby Lasagna odbio donaciju Vlade

Screenshot/instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 15:19