SAMOSTALNI NASTUPI

Baby Lasagna uoči tri rasprodana koncerta pokazao i novu frizuru: ‘Šalata je vrhunac moje karijere, kiša mi neće smetati‘

Baby Lasagna s gostima će održati na Šalati koncert danas, sutra i prekosutra, koji su ekstremno brzo rasprodani

Baby Lasagna

 Lucija Ocko/Cropix

Uoči najvećeg samostalnog koncerta u karijeri, onog na zagrebačkog Šalati, Baby Lasagna danas je najavio kako ga loša vremenska prognoza neće omesti.

"Kiša me neće smetati, osjećam se uzbuđeno jer osim što su ova tri zagrebačka koncerta kruna moje dosadašnje karijere, tu je i vrhunska produkcija koja uključuje led ekrane i vatromet," kazao je Baby Lasagna, koji je na zagrebačko predstavljanje stigao s novom frizurom - kratkom smeđom kosom.

image

Baby Lasagna

Lucija Ocko/Cropix

Baby Lasagna s gostima će održati na Šalati koncert danas, sutra i prekosutra, koji su ekstremno brzo rasprodani. Zbog kiše je publici savjetuje da dođe u kabanicama i nepromočivoj obući, a kišobrani nisu dozvoljeni zbog sigurnosti što je uobičajeno na svim ovakvim događanjima. Glazbeniku je ovo ujedno i prvi put da je na Šalati, i u privatnom i u poslovnom smislu, pa je zbog toga dodatno uzbuđen zbog nastupa.

Baby Lasagna također je najavio da će početkom godine izdati svoj prvi album, a u međuvremenu će publiku iznenaditi novim singlovima. A imun na iznenađenja nije bio ni sami glazbenik, kojeg je iznenadila njegova izdavačka kuća Universal te mu je uručila zlatnu ploču zbog pet milijuna streamova koje je ostvario u Grčkoj.

image

Baby Lasagna dobio zlatnu ploču

Lucija Ocko/Cropix
image

Baby Lasagna

Lucija Ocko/Cropix

Do 10. mjeseca popularnog pjevača očekuje zgusnuti koncertni raspored, nakon čega planira (zasluženi) odmor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 13:05