PONAVLJA SE RUSIJA

Bez ovog čovjeka Euro je nezamisliv, sad se vratio, opet će se u eteru oriti: ‘Ćaram, baaaram...‘

“Na svom terenu by Drago Ćosić”, novi je podcast u kojem će komentator ugostiti najpoznatija imena hrvatske nogometne scene

Vraća se Drago Ćosić

 /Bravo! Radio

Hrvatsku i Njemačko polako je preplavilo more crveno bijelih kockica, ali što bi bilo Europsko prvenstvo bez legendarnog i gotovo svima najdražeg Drage Ćosića koji će biti službeni sportski komentator Eura 2024. na bravo! radiju.

Svojim je intenzivnim i pomalo smiješnim reakcijama i komentarima zadobio simpatije mnogih, a prije šest je godina otpušten s HRT-a zbog optužbi za preprodaju ulaznica. Nakon odlaska radio je u Hrvatskom rukometnom savezu, a posljednji TV prijenos na Prisavlju bilo mu je finale koje su Vatreni igrali na SP-u u Rusiji. No prije dvije godine ponovno se vratio u eter i počeo prenositi utakmice, ali ovoga puta na novom mediju, bravo! radiju.

Gotovo bi svatko mogao odmah prepoznati njegov glas, a legendarne reakcije koje je imao na pogotke Vatrenih mnogima su ostale u sjećanju pogotovo ona u kojoj je Maria Mandžukića prozvao Super Mariom. Neki se od tih isječaka šire TikTokom, a korisnici se prisjećaju njegovih prošlih kako radijskih tako i TV prijenosa.

„Slijedite svoje snove i oni će se sigurno ostvariti…sretno Vatreni!“, poručio je Drago našim reprezentativcima za koje strastveno navija.

Pratit će i komentirati svaku utakmicu koju će Vatreni igrati u Njemačkoj, a odmah nakon završetka u live podcastu na bravo! radiju, pridružit će mu se i najzanimljiviji gosti iz svijeta domaćeg nogometa.

image

Ćosić i Sopić poželjeli sreću Vatrenima

/Bravo! Radio

Prva emisija podcasta “Na svom terenu by Drago Ćosić” već je dostupna na bravo! YouTube kanalu. U ovom je specijalu gostovao jeda od najtalentiranijih ljudi u domaćem nogometu, legendarni, intrigantni trener Rijeke Željko Sopić. Zajedno su našim momcima poželjeli puno sreće, komentirali su i konkurenciju, a složili su se kako od nje ne trebamo strahovati.

„Svaka čast i Španjolcima i Talijanima i Albancima, ali mi trebamo gledati samo sebe, mislim da se ne trebamo nikoga bojati, to smo pokazali nebrojeno puta na čelu s izbornikom Dalićem, ali drugim izbornicima. Mislim da igramo jako dobar nogomet i siguran sam da ćemo proći grupu“, poručio je Sopić.

Drago će danas u 20:00 sati ugostiti Borisa Živkovića, bivšeg reprezentativca i kapetana reprezentacije. 19.6. gost Drage Čosića bit će Sergej Jakirović; trener Dinama, a 24.6. Zoran Zekić bivši trener Osijeka, trenutni trener Sarajeva.

image

Razgovarali i o konkurenciji

/Bravo! Radio
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 16:16