O RODITELJSTVU

Danijela Dvornik o svojoj kćeri: ‘Ella je nemajka za današnje pojmove‘

Ella je posjetila Danijelu na Braču, a potom je Danijela napisala što misli o svojoj kćeri u ulozi majke

Ella i Danijela Dvornik

 Instagram/

Danijela Dvornik ovih dana uživa sa svojom kćeri Ellom, koja ju je došla posjetiti na Brač. Danijela je povodom toga objavila novu fotografiju, ispod koje je, u opisu, progovorila o svojim unukama i Elli te o tome kako se ona snašla u majčinstvu.

"Svi zajedno uživamo u njihovoj slobodi. Sutivan je još ono mjesto gdje djeca uživaju biti djeca u pravom smislu te riječi. Ako nije tako za druge za mene i Ellu još jest", započela je u objavi.

Danijela je pohvalila Ellino roditeljstvo te kaže kako je ono drugačije od današnjeg standarda.

"Sviđa mi se to što Ella ima tako otvoren i jednostavan način s djecom, ona je ona ‘nemajka‘ za današnje pojmove ‘control freak‘ majki. Ali djeca neizmjerno uživaju u vlastitoj slobodi, djetinjstvu kakvo bi trebalo biti. Obje plivaju samostalno, skaču u more i baš uživaju u morskim radostima. Nema ljepše nego kad nakon večernje šetnje zapjevaju ‘Noćno kupanje‘ što znači da se moramo okupati prije spavanja. A onda ničim izazvane kažu: ‘Ti si naša najbolja baka!‘ Ne postoji nijedan bolji kompliment na svijetu", zaključila je Danijela.

Danijelini pratitelji su se složili s njom. "Totalno to podržavam. Nikada nisam bila ‘badem mama‘ te zahvaljujući tome, moj sin koji je sad tinejdžer, voli biti u mojem društvu", "Ja sam cijeli život imala opušten odnos sa sinom. S tim da nismo imali tatu u blizini ni daljini. Eto nas još skupa, 21 godinu, kao neki tim smo", pisale su.

Inače, Ella je kćeri Bali Dee i Lumi dobila s poduzetnikom Charlesom Pearceom. Prošle su godine objavili da se razvode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 19:25