SVADBENA ZVONA?

Danijela Martinović progovorila o braku sa svojim Josipom: ‘Volim da me život iznenadi‘

Najbolje se prepustiti, pa što bude, znam da će biti najbolje, poručuje pjevačica Danijela Martinović

Danijela Martinović i Josip Plavić

 Ranko Suvar/Cropix

Danijela Martinović nastupila je na Bistričkoj noći u Mariji Bistrici, a tom je prilikom za In Magazin progovorila i o privatnom životu.

Pjevačica je u sretnoj vezi s Josipom Plavićem, a par nedaleko od Zagreba uređuje "kućicu u cvijeću".

"Kako to sa radovima ide, znate kako. Ide, i bitno je da ide, a kad će biti gotovo, to nitko ne zna, ali smo jako optimistični", poručila je.

A hoće li se uskoro začuti svadbena zvona?

"Ja uvijek volim da me život iznenadi. Svaki put kada sam rekla kategorično ne, život me je demantirao, tako da najbolje se prepustiti, pa što bude, znam da će biti najbolje", kaže za In Magazin Danijela, koja je 15. srpnja ugasila 53 svjećice na rođendanskoj torti.

Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija i videa s proslave rođendana, koja se održala u jednom restoranu u Sloveniji. Mnogima je za oko zapeo natpis pored kojeg je pozirala, a na kojem je pisalo: "Trebale su mi 53 godine da izgledam ovako lijepo."

Podsjetimo, nakon razlaza s pjevačem Petrom Grašom, Danijela Martinović sreću je pronašla u zagrljaju kriminalističkog inspektora Josipa Plavića, kojeg je upoznala prije malo više od dvije godine.

image

Danijela Martinović i Josip Plavić

Boris Kovacev/Cropix

"Prvi susret dogodio se kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", rekla je ranije za Gloriju.

"I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je - prepustiti se. Nisam planirala nijednu od najljepših stvari u životu, sve su se dogodile slučajno. Obasjana zrakom izlazeće ljubavi prepustila sam se. Koračamo, lako i prirodno", priznala je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 15:29