NOVA LJUBAV

Davor Šuker u 56. godini opet ljubi: Osvojila ga je plavokosa poduzetnica iz Zagreba

Šuker će uskoro postati i američki državljanin. Kupio je stan u Las Vegasu i aplicirao za državljanstvo

Davor Šuker

 Goran Mehkek/Cropix

Nakon što je napustio funkciju predsjednika HNS-a prije tri godine, 56-godišnji Davor Šuker povukao se iz javnosti. Šuker trenutačno živi u Americi, u Las Vegasu, u kojem je lani, kao suvlasnik, otvorio restoran s autohtonom hrvatskom kuhinjom s Dubrovčaninom Sejom Kašićem, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na nedavnom otvorenju restorana pjevao je Petar Grašo.

Nedavno su ga tijekom Super Bowla posjetili i predsjednik HNS-a Marijan Kustić, Zlatko Dalić i predsjednik i vlasnik HNK Rijeka, Damir Mišković.

– O restoranskom biznisu ne zna ništa i neće se miješati, jer ima maksimalno povjerenje u mene. Poznajemo se više od 20 godina, upoznali smo se u Zagrebu, u uredu mog sugrađanina Orsata Zovka. Nakon toga dolazio je u Vegas gdje bi znao biti po mjesec, dva pa smo se nastavili družiti. On mi je kao brat.

Kad smo čuli da Bugari prodaju restoran, dogovorili smo se da ga kupimo i otvorimo nešto naše – ispričao je Kašić za Večernji list i dodao:

– Poslužujemo autohtonu hrvatsku sol, masline, maslinovo ulje, pršut, vina i originalne hrvatske slastice. Moji su favoriti morski rižoto, pasta sa škampima i tartufima na bijelo i kolač od rogača.

U veljači ove godine u restoranu je nastupao i Alen Slavica, s kojim je pozirao Dalić, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kako su pisala 24sata, Šuker će uskoro postati i američki državljanin. Kupio je stan u Las Vegasu i aplicirao za državljanstvo, koje će vjerojatno i dobiti jer ima posao ondje i neko vrijeme boravi u SAD-u.

No kako doznaje Slobodna Dalmacija, Zlatna kopačka Svjetskog nogometnog prvenstva 1998. ima i novu djevojku. Kako im kažu upućeni, riječ je o atraktivnoj plavokosoj poduzetnici s kojom su ga nedavno vidjeli i u Zagrebu.

Osim po sportskim uspjesima, Davor Šuker u fokusu je javnosti oduvijek bio i zbog burnog ljubavnog života. Svojedobno je ljubio bivšu manekenku Kristinu Bradač koja mu je, pričalo se, nakon prekida vratila Porsche koji joj je poklonio.

Ljubio je i Ivu Majoli, španjolsku voditeljicu Anu Obregon s kojom se, nagađalo se, trebao skrasiti, no to se nije dogodilo.

image

Ana Obregon, bivša djevojka Davora Šukera

Profimedia/cropix/

Šuker je znao reći da jednostavno nije našao onu pravu. Ljubio je i bivšu splitsku manekenku Draganu Radošević, kao i bivšu Miss Hrvatske Maju Cvjetković, zbog koje je često putovao u Ameriku gdje je u vrijeme njihove veze nosila revije. Njegova posljednja javnosti poznata veza bila je ona s bivšom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo, koja je od njega bila mlađa 25 godina.

image

Kristina Bralo

Bruno Konjevic/cropix/Cropix

Za sadašnju Šukerovu djevojku kažu da je jako atraktivna, a je li ona prava, odnosno hoće li Šuker konačno stati pred oltar, pokazat će vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 10:04