‘SAMO UŽIVANCIJA‘

Dok se u terminu ‘Nedjeljom u 2‘ sutra vrti ‘Oblačno s ćuftama‘, provjerili smo što trenutno radi Aco Stanković

Vječni zaljubljenik u motore dao je naslutiti kako ove jeseni nećemo gledati novu sezonu njegovog serijala ‘Vjetar u kosi‘

Aco Stanković

 Instagram/Aco Stanković/

Počelo je dugo toplo ljeto za djelatnike HRT-a. Mi smo, naravno, zavidni: voljeli bismo kada bismo i mi poput njih mogli ‘objesiti kopačke‘ koncem lipnja, pa se u sedlo vratiti sa zadnjim danima kolovoza, ali, nažalost, ne možemo. Pa tako onda, dok oni ljetuju, mi pratimo kako provode odmore, a ovog puta za ‘oko‘ nam je zapeo vječni zaljubljenik u motore, Aleksandar Aco Stanković. Jer, dok je u terminu njegovog ‘Nedjeljom u 2‘ sutra na programu crtić ‘Oblačno s ćuftama‘ dotle Aco, sudeći po objavama na društvenim mrežama, na svom motoru jezdi Rumunjskom.

Na pitanje: ‘Snimaš i uživaš. Ili samo uživaš?‘, voditelj i urednik jedne od najgledanijih HRT-ovih emisija odgovorio je:

- Samo uživam. Opušteno i uživancija - kazao je Aco, koji je već ranije dao naslutiti kako ove jeseni nećemo gledati novu sezonu njegovog serijala ‘Vjetar u kosi‘.

Podsjetimo, tijekom pete sezone na motoru je proputovao Sloveniju i Italiju i to na svom novom ‘old school bikeu‘.

- Nakon prošlogodišnjeg malog Mankija ove godine tu je pet puta jači motor, s dva cilindra, četrdeset i sedam konja, mekim ovjesom, potrošnjom od četiri do četiri i pol litre na sto kilometara i rezervoarom od četrnaest litara. Old school bike s kojim osim vozikanja po gradu i okolici možete napraviti sasvim pristojnu turu kao što i mi radimo. Nije pretjerano udoban, ali sat do sat i pol bez stajanja se izdrži bez problema - kazao je jesenas Stanković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2024 15:01