VIKTORIJA I DINO

Domaći par voli se već 23 godine, a njihova ljubav bila je fatalna: ‘Jednako smo jedno drugom zanimljivi kao i prve‘

Par se vjenčao na jahti dugoj 20 metara pored Korčule, a nakon što su izmijenili zavjete, skočili su u more

Dino i Viktorija Rađa

 Instagram/dinoradja_official/

Viktorija i Dino Rađa proslavili su 23. godišnjicu braka pa su na društvenim mrežama podijelili nekoliko zajedničkih fotografija. Emotivna Viktorija nije htjela biti "patetična", ali je ipak nekoliko lijepih riječi napisala za poseban dan.

"Nekako ne znam opisati ovaj odnos, povezanost i ljubav, a da ne zvuči patetično. Zato samo pišem: hvala ti živote! 23. nam je godišnjica braka i jednako smo veseli i jedno drugom zanimljivi kao i prve", napisala je bivša Miss Hrvatske, kojoj je ta titula dodijeljena 1995.

Slatkim je riječima u komentaru sve zaokružio i njezin suprug. "Blaženi dan kad smo se sreli", komentirao je bivši košarkaš koji je svoju suprugu upoznao 1995. preko zajedničkog prijatelja.

Kao što znamo, par se vjenčao na jahti dugoj 20 metara pored Korčule 20. kolovoza 2001. Viktorija je tada privukla pozornost jer je, umjesto klasične vjenčanice, odjenula bijelu haljinu. A da nije to klasično vjenčanje dokazali su kada su, nakon što su izmijenili zavjete, skočili u more.

U braku su Viktorija i Dino dobili dva sina, Roka i Niku, dok bivši košarkaš ima još jednog sina, Duju, iz prvog braka. O braku slavnog para kružile su razne glasine, a jedna od najsmješnijih bila je ona da su Dino i pjevač Petar Grašo partneri.

"Najsmješnije je bilo to u trenutcima kad je bio taj jedan trač da smo on i ja u nekoj vezi... Najviše što smo se svađali je bilo, da je to istina, tko bi bio mama, a tko tata...", prenijeli smo ranije da je rekao Grašo.

Dino je kumstvo popularnom pjevaču uzvratio kad se Grašo oženio s Hanom Huljić.

image

Petar Grašo i Viktorija Rađa

Cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:34