S MILICOM URBAN

Duet koji je raznježio regiju: Ana iz ‘Voicea‘ i Urban snimili spot za ‘Kažu svi da izmišljam‘

Ova pjesma munjevito je osvojila srca slušatelja, plasirala se u službenu radijsku top listu HR Top40 i YouTube trending

Ana i Urban

 Milica Czerny Urban/

Video spotom za pjesmu ‘Kažu svi da izmišljam‘ željela sam ispričati priču o ljudima koji, iako sve sluti da će im se životi ispreplesti, ostaju stranci vezani pjesmom. Mislim da pjesme imaju tu snagu da intimnu priču pričaju univerzalnim jezikom i tako povezuju ljudi koji se možda nikada neće zapravo sresti - kaže Milica Czerrny Urban, redateljica spota za emotivni duet ‘Kažu svi da izmišljam‘ što su ga snimili njen suprug Damir Urban i Ana Širić, finalistica showa ‘The Voice‘.

Ova pjesma munjevito je osvojila srca slušatelja, plasirala se u službenu radijsku top listu HR Top40 i YouTube trending, a sada stiže i spot za kojeg je Urban presretan da ga je radila baš Milica.

- S obzirom na to da je Milica osoba s kojom živim i koja prisustvuje stvaranju svih pjesama, od početne ideje, dvojbi, prvih riječi i prvih akorda, najsretniji sam i najsigurniji kada ona uspije pronaći dovoljno vremena i odluči napraviti spot za određenu pjesmu. Ovaj me puta dužina trajanja nekih kadrova kao i sama fotografija lagano podsjećaju na francuske noir filmove, a s obzirom na to da sam odrastao uz njih, nitko sretniji od mene. Ovaj spot je savršen partner pjesme: odmjeren, nenametljiv, ali zavodljiv i na neki poseban način tajnovit - kaže Urban.

Ani Širić ovo je prvo iskustvo snimanja video spota, što ga je, ističe, doživjela u najboljem mogućem društvu.

- Snimila sam ga uz Damira i Milicu, koja je u spotu, uz ljepotu prizora, uspjela sačuvati Damira i mene, prikazati nas onakvima kakvi jesmo - kaže Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2024 11:43