‘PREKID PREKO VEZE‘

Ecija Ojdanić privukla svu pažnju u seksi haljini domaćeg brenda: ‘Taj komad zahtjeva i dobru formu i puno samopouzdanja‘

Glumica se na zagrebačkoj premijeri predstave ‘Prekid preko veze‘ u kazalištu Kerempuh pojavila u srebrnoj haljini sa šljokicama

Ecija Ojdanić

 Bojan Zibar/

Ecija Ojdanić ponovo je modno zasjala. Glumica se na zagrebačkoj premijeri predstave ‘Prekid preko veze‘ u kazalištu Kerempuh pojavila u srebrnoj haljini sa šljokicama zanimljivog izreza koji otkriva njene čvrste trbušne mišiće.

- Haljina je dio naše kolekcije predstavljene prije godinu dana. Ovakva kreacija zahtjeva posebnu prigodu u kojoj osoba koja ju nosi treba zasjati, ali haljina zahtjeva i dobru formu i puno samopouzdanja - kaže Ivan Tandarić iz ELFS-a.

image

Ecija Ojdanić i Ana Begić Tahiri

Bojan Zibar/
image

Matija Šakoronja, Tristan Petitgirard, Petra Kurtela, Ecija Ojdanić, Filip Detelić, Krešimir Dolenčić

Bojan Zibar/

- Haljina je genijalna, jednako kao što je genijalna i predstava - kaže Ecija o ‘Prekidu preko veze‘, modernoj varijacija ljubavnog trokuta. Doista, mnogobrojna publika ovacijama je nagradila postromantičnu predstavu u produkciji kazališta Moruzgva, pokretačice i osnivačice Ecije Ojdanić.

image

Kazalište Kerempuh

Bojan Zibar/
image

Prekid preko veze

Bojan Zibar/

Za hrvatsku inačicu predstave zaslužna je glumačka postava, koja se pokazala kao ultimativan pogodak kada je u pitanju komedija, a čine je Matija Šakoronja, Petra Kurtela i Filip Detelić, svi redom nagrađeni prestižnom Nagradom hrvatskog glumišta. Režiju potpisuje Krešimir Dolenčić, a prevoditeljica Ursula Burger zadužena za prijevod izvornog teksta. Prije održane zagrebačke premijere predstava je odigrana već tridesetak puta, što je i posebnost rada i djelovanja kazališta Moruzgva te će nadalje u Zagrebu zaživjeti u Scenoteci. Brojni zaljubljenici u dobar humor i kazalište imat će priliku pogledati predstavu već u srijedu, 23. listopada od 20 sati.

image

Filip Detelić i Ana Begić Tahiri

Bojan Zibar/
image

Matija Šakoronja

Bojan Zibar/
image

Petra Kurtela

Bojan Zibar/
image

Prekid preko veze

Bojan Zibar/
image

Prekid preko veze

Bojan Zibar/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. listopad 2024 11:48