SPLITSKA INFLUENCERICA

Ela Jerković objavila snimke svog privođenja: ‘Novine mi prijete da će ih objaviti, pa eto...‘

Tijekom incidenta na snimci, patrola ju je navodno zatekla alkoholiziranu oko četiri sata ujutro

Ela Jerković

 Screenshot/Instagram

Ela Jerković, splitska influencerica, bila je privedena krajem srpnja u policijsku postaju i na sud zbog remećenja javnog reda i mira na Bačvicama, prenosi Dalmatinski portal.

Sada je objavila video privođenja, gdje leži na asfaltu okružena policijskim službenicima uz opis: “Pošto mi novine prijete da će objaviti ovaj video, ja ću ih preduhitriti”.

@elajerkovic

Posto mi novine prijete da ce objaviti ovaj video, ja cu ih preduhitrit??

♬ Bor - THCF
image

Instagram Story influencerice

Screenshot/Instagram

Tijekom incidenta na snimci, patrola ju je navodno zatekla alkoholiziranu oko četiri sata ujutro, dok je vikala i galamila. Nakon što su ju upozorili da se smiri, počela je nekontrolirano mahati rukama i nogama, stoji u policijskom izvještaju, prema navodima Dalmatinskog portala.

Policijski službenici su tada korištenjem sile i sredstva za vezivanje priveli Elu u policijsku postaju, gdje je napuhala 2,21 promil. Bila je zadržana do otrježnjenja i kasnije joj je na sudu izrečena novčana kazna od 300 eura.

image

Instagram Story influencerice

Screenshot/Instagram

- Veliko hvala službenicima koji su bili nježni s lisicama i koji su bili jako kulturni prema nama pri transportu i u postaji - dodala je influencerica.

Na snimci se vidi i njen dečko Adrian Petričević, koji je policiji prethodno poznat zbog divljanja u prometu i snimanja svojih obijesnih vožnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:27