‘KAO BARBIE‘

Ella Dvornik iznenadila fanove, odjednom je potpuno promijenila styling!

Influencerica je već nekoliko puta promijenila boju kose, ali ovom je neočekivanom promjenom neke je podsjetila na Barbie

Ella Dvornik

 Instagram/

Influencerica Ella Dvornik već je nekoliko puta promijenila boju svoje kose, ali novom je frizurom iznenadila baš sve. Duže je vrijeme bila plavuša, a sad se odlučila ofarbati u ružičasto.

image

Ella Dvornik

Instagram

"Rekla sam kćerkama da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu, da budem kao "one", a Lumi da bude roza ili ljubičasta. I što je čovjeku činiti nego uslišiti želje (a teško mi je palo)", napisala je. Dodala je i da je ovaj put zamijenila ekstenzije te joj je zbog toga kosa kraća nego inače.

Influencerica je otkrila i da će ružičastu boju zadržati neko vrijeme, a onda će se nakon ljeta "vratiti u normalu". Ella ne skriva oduševljenje svojom novom bojom, a ne skrivaju ni njezini pratitelji kojima se promjena jako svidjela.

"Je l‘ ima neka boja koja tebi ne stoji", "Tebi sve stoji", "Baš je fora", "Ma idi ženo, ovo je predobro", "Kao Barbie", pisali su joj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 13:26