LUCIDNI SNOVI

Ella Dvornik požalila se fanovima: ‘Već noćima ne spavam dobro, budim se doslovno mokra...‘

‘Otkud je ovo došlo i do kad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro‘, požalila se Ella Dvornik svojim pratiteljima u Instagram priči

Ella Dvornik

 Instagram/Ella Dvornik/

Influencerica Ella Dvornik priznala je u svojoj Instagram priči da se posljednjih dana muči s lucidnim snovima. Svoje je iskustvo podijelila s pratiteljima i našalila se tako što je cijelu situaciju nazvala "korona na gljivama".

image

Instagram priča Elle Dvornik u kojoj se požalila na lucidne snove

Screenshot Instagram/Ella Dvornik/

"Ne znam jeste li pokupili ovu virozu kao i svi drugi, ali ljudi nije šala. Ili se probudim pričajući ili imam neke bizarne, prelucidne snove i doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa. Baš sam pričala s par prijatelja i svi imaju isto. Ja to zovem korona na gljivama. Otkud je ovo došlo i do kad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo", kazala je Ella, a njezini su joj pratitelji priznali da se i oni nose s tim problemom.

Nakon Instagram priča gdje se influencerica požalila, otkrila je da je svoje kćeri Balie i Lumi odvela u kino pogledati "Izvrnuto Obrnuto 2" za koji je liku Dosadi dala glas. "Da vidimo da l‘ će curke skužiti moj glas", napisala je Ella koja je prije samo nekoliko tjedana javnosti otkrila ovaj korak u svojoj karijeri.

image

Instagram priča Elle Dvornik

Screenshot Instagram/Ella Dvornik/

"13.06 izlazi novi nastavak animiranog filma ‘Izvrnuto Obrnuto 2‘, a ja dajem glas ni više ni manje nego ‘dosadi‘. Nadam se da ćete uživati u filmu, meni je bilo baš zabavno iskustvo", podijelila je Ella u svojoj objavni na Instagramu početkom mjeseca. Velik se broj pratitelja oduševio ovim Ellinim pothvatom i pružio joj podršku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 12:35