UŽIVA U LJETU

Ella Dvornik pozirala u toplesu ispod slapa, javila joj se i mama Danijela: ‘Trebali smo ponijeti odjeću, ali...‘

Kako Ella kaže, fotografiranje nije uopće teklo po planu jer je na lokaciju stigla nepripremljena

Ella Dvornik ispod slapa

 Screenshot/instagram/

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih influencerica u regiji, nerijetko objavljuje izazovne objave na društvenim mrežama, no sada je itekako iznenadila svoje pratitelje s golišavim fotografijama.

Naime, 33-godišnja Ella je pozirala uz slapove u toplesu i tangicama, a uz atraktivne fotografije je u opisu fotografije priložila i malenu anegdotu sa snimanja. Prema kontroverznoj Elli, nije im baš sve "teklo po planu". Kako je i napisala, na fotografiranje ispod slapa "stigla je nepripremljena". Sa sobom nije ponijela "ručnike, šlape, a ni odjeću za presvlačenje, u slučaju da se sve smoči".

- Nismo ništa ponijeli. U auto smo sjeli s mokrim tenisicama i mokrom odjećom nakon čega smo mokri otišli jesti u restoran jer nismo ponijeli ni ništa za jesti - napisala je Ella Dvornik ispod objave koja je ubrzo prikupila velik broj komentara.

- Realno, žene su najljepše nakon razvoda... procvjetaju - napisao je jedan komentator, osvrćući se na nedavni razvod od dugogodišnjeg muža i oca njene djece, Charlesa Pearcea. Uz istaknuti komentar, nekoliko puta su komentatori naglasili kako je "seksi" te kako trenutačno "izgleda bolje nego ikad". Također, jedna je komentatorica naglasila kako je ovo Elli "idealna kilaža jer je dobila na seksepilu".

U sekciji komentara se javila i Ellina majka te udovica slavnog Dina Dvornika, Danijela Dvornik.

- A ćerce moja, ne bi valjalo da je bilo drugačije... genetika bi se sje**** - napisala joj je Danijela.

Posljednjih dana, Ella uživa u Sutivanu na otoku Braču, a često podijeli i pokoju snimku kojima otkriva kako provodi vrijeme na spomenutom otoku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. kolovoz 2024 14:08