MUKE NA INSTAGRAMU

Ella objavila izazovne fotografije: ‘Intenzivno vježbam u teretani, ali... pomozite ako znate‘

Influencerica je otkrila da joj se jako promijenio izgled tijela otkad ide svakodnevno u teretanu

Ella Dvornik

 Instagram

Ella Dvornik (33) u posljednje se vrijeme suočila s novim problemom o kojem je izvijestila svoje pratitelje na Instagramu.

Kaže da je do svega došlo jer je krenula opet intenzivno u teretanu. Tamo odlazi svaki dan.

"Raširila su mi se bedra, odnosno noge su mi dosta ojačale. Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike. Zna li netko da možeš prevući traperice preko nogu i guze, a da su gore uske? Molim vas da mi javite jer ne mogu ni jedne svoje traperice obući", rekla je govoreći u kameru.

Usput je i zorno pokazala kako to sve izgleda budući da se slikala u gaćicama. Otkrila je i grudi digavši majicu, ali je ipak eksplicitne dijelove tijela prepustila mašti jer je cenzurirala fotografiju.

image

Ella Dvornik

Instagram

Kaže da je u dobroj formi te da joj je jako pomoglo što je izbacila konzumiranje alkohola. Jedino priznaje da više nema društveni život.

Ella se nedavno požalila na neobičnu virozu zbog koje se budi ujutro znojna.

"Imam neke bizarne, prelucidne snove i doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa. Baš sam pričala s par prijatelja i svi imaju isto. Ja to zovem korona na gljivama. Otkud je ovo došlo i dokad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo", rekla je Ella.

Influencerica je u procesu rastave od Charlesa Pearcea, s kojim ima dvije kćeri. On je nedavno presudom dobio polovicu kuće u Balama, ali budući da je na kući i hipoteka za kredit od 252.000 eura mora otplatiti i polovicu kredita. Kao suvlasnik upisao se sredinom svibnja. Ella većinu vremena posljednjih godinu dana provodi u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2024 11:13