NIJE OSTALA DUŽNA

Elli kritizirali umjetne zube, odgovorila im: ‘I sise, čelo, usta, oči, kosa... Ali sve ostalo, ako je išta ostalo, je prirodno‘

Ella Dvornik odgovorila je ‘hejterima‘ i dodala pjesmu svog tate Dina Dvornika ‘Je*** me se‘

Ella Dvornik

 Instagram/Ella Dvornik

Influencerica Ella Dvornik vrlo je otvorena o estetskim zahvatima koje je do sada radila i nikad ih nije skrivala. Tako je nakon rođenja druge kćerkice Lumi javno govorila o tome da je otišla na operaciju grudi, a čak je i snimila video u kojem je pobrojala što je sve "popravila".

Od zubiju i stavljanja keramičkih krunica, preko operacije nosa, botoksa i filera pa sve do coolsculptinga, odnosno zamrzavanja sala - o svemu je obavijestila svoje pratitelje na društvenim mrežama. A sada, dok je uživala u ovim ljetnim danima s prijateljima, ponovno su se našli neki koji su joj odlučili komentirati izgled.

image

Ella Dvornik, Instagram Story

Screenshot Instagram/Ella Dvornik/

Tako je jedan pratitelj Elle Dvornik odlučio da joj mora iznijeti svoje mišljenje o njezinu izgledu, iako ga to nitko nije tražio...

"A je*** te, svaka slika ti je izbijeljena", komentirao je pratitelj, a Ella mu je odgovorila: "Nije, samo su zubi umjetni" i dodala sarkastični opis uz poruku: "Kad ti kaže da si prirodna ljepotica."

image

Ella Dvornik, Instagram Story

Screenshot Instagram/Ella Dvornik/

U sljedećem Instagram storyju dodala je još jedan odgovor: "I sise, i čelo, i usta, i oči, i kosa... Ali sve ostalo, ako je išta ostalo, je prirodno" - napisala je Ella uz emoji koji plače od smijeha i pjesmu njezina oca Dina Dvornika, "Je*e me se".

image

Ella Dvornik, Instagram Story

Screenshot Instagram/Ella Dvornik/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2024 09:43