NAKON ITALIJE

Emotivna Kolinda Grabar Kitarović poslala Vatrenima još jednu poruku: ‘Vi ste uvijek naši, najbolji‘

Kolinda Grabar Kitarović je inače poznata po tome da voli gledati utakmice i podržavati Vatrene

Kolinda Grabar Kitarović

 Screenshot Instagram/Kolinda Grabar Kitarović

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović oglasila se u svojoj Instagram priči nakon jučerašnje utakmice Hrvatske protiv Italije na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj. Grabar Kitarović je inače poznata po tome da voli gledati utakmice i podržavati Vatrene.

"‘U dobru i zlu, u javi i snu,...‘ vi ste uvijek naši, najbolji Vatreni! Donijeli ste nam toliko sreće i radosti, ostavljali srce na terenu, priredili toliko sjajnih trenutaka i odličnih utakmica kojima ste Hrvatsku uzdigli na tron svjetskog nogometa! Ponosni smo na sve vaše uspjehe, zahvalni na vašem trudu, srčanosti, borbenosti te, iznad svega, nesalomljivom duhu, koji vas čini jedinstvenim sportskim fenomenom u svijetu!", napisala je.

image

Instagram priča Kolinde Grabar Kitarović

Instagram/kolinda Grabar Kitarović/

Grabar Kitarović uz tekst je priložila fotografiju Vatrenih. Političarka se i jučer ranije javila s porukom za Vatrene pa pokazala predivnu navijačku modnu kombinaciju. "Danas na putu iz Budimpešte za London, ali uvijek uz vas i s vjerom uz vas, Vatreni! Samo hrabro i odlučno do pobjede večeras!", napisala je tada pozirajući u centru Budimpešte s košuljom na crvene i bijele kvadratiće.

image

Kolinda Grabar Kitarović

Screenshot Instagram/Kolinda Grabar Kitarović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 13:21