POLAŽU VELIKE NADE

Eurosong iduće godine u Hrvatskoj? HRT već zamolio Arenu Zagreb da ne rezervira koncerte u travnju i dijelu svibnja

Velike nade polažu se u pobjedu Baby Lasagne na Eurosongu, poručuju s HRT-a

Baby Lasagna i ilustracija Arene Zagreb

 Cropix/

Baby Lasagna nakon druge probe u Malmou u Švedskoj ponovno se našao na prvom mjestu na kladionicama za pobjedu.

Nakon što je neko vrijeme držao drugo mjesto ispod švicarskog Nema i pjesme ‘The Code‘, Baby Lasagni kladionice sad predviđaju najviše šanse za pobjedu - 24 posto. Uz to, ovo je najveći postotak koji je Baby Lasagna imao na kladionicama dosad.

Švicarska sada ima 18 posto šanse za pobjedu prema kladionicama.

Baby Lasagna je 29. veljače došao na prvo mjesto na kladionicama te se na tom mjestu zadržao mjesec dana. Potom ga je prestigla Švicarska, a 31 dan je držao drugo mjesto.

image

Baby Lasagna prvi na eurovizijskim kladionicama

Screenshot Eurovision World/

U tom periodu, kako doznaje Slobodna Dalmacija od upućenog izvora, HRT je zamolio Arenu Zagreb da ne rezervira nikakve koncerte ni događanja u travnju iduće godine i dijelu svibnja, što bi značilo ako Baby Lasagna pobijedi, Eurosong dolazi u Zagreb!

- Velike nade polažu se u pobjedu Baby Lasagne na Eurosongu. Nismo rezervirali termin jer i to se plaća, već smo zamolili čelnike Arene Zagreb da ništa ne dogovaraju od događanja u periodu od travnja do dijela svibnja - kaže dobro upućen izvor s HRT-a za Slobodnu Dalmaciju.

Eurosong, odnosno tadašnja Eurovizija, održala se u Zagrebu 1990. u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nakon pobjede Emilije Kokić i grupe Riva s pjesmom "Rock me Baby" u Lausanneu u Švicarskoj.

Na Euroviziji u Zagrebu pobijedio je Toto Cutugno s pjesmom "Insieme: 1992", a hrvatsku je tad predstavljala Tajči s pjesmom "Hajde da ludujemo". Voditelji zagrebačkog natjecanja bili su Helga Vlahović i Oliver Mlakar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 17:56