ŠPRAJC NA ZLATNOM STUDIJU

FOTO: PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE OMILJENOG TV LICA POSLIJE INFARKTA 'Šprajc puno hoda po šumi sa psom, zdravo jede i ne puši, što je jako dobro'

 
Zoran Šprajc
 Damir Krajac / CROPIX

Zoran Šprajc, popularni voditelj "RTL Direkta", krajem studenoga prošle godine pretrpio je još jedan srčani udar, no na veliku radost televizijskih gledatelja, uskoro se vraća na male ekrane.

A upravo je dodjela medijske nagrade Zlatni Studio bila idealna prilika za njegovo prvo javno pojavljivanje poslije višemjesečnog bolovanja.

Zagreb, 060320.
Prisavlje.
Dolazak uzvanika na svecanu dodjelu medijske nagrade Zlatni studio.
Na fotografiji: Mojmira Pastorcic i Zoran Sprajc
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX
Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc

- Izgleda dobro, puno hoda po šumi sa psom, zdravo jede, rekao je da jede puno badema, palamide, plave ribe... I ne puši, što je jako dobro - otkrila nam je njegova kolegica Mojmira Pastorčić.

- Vidim da ste već pomalo zavidni što Bela (pas) i ja već mjesecima niš ne radimo, nego samo ovako bezbrižno i sretno šetkamo, ne brinite - i tome uskoro dolazi kraj. Za dva tjedna vraćam se koronavirusu i svim ostalim pošastima koje vas napadaju iz vaših televizora. Živjeli! - napisao je popularni voditelj prošli tjedan na Instagramu.

Zagreb, 060320.
Prisavlje.
Dolazak uzvanika na svecanu dodjelu medijske nagrade Zlatni studio.
Na fotografiji: Zoran Sprajc, RTL
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 20:51