POSEBNI TRENUCI

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju s obitelji u Istri. Bili su i na koncertu Coldplaya, lijepo su se proveli

Nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić u braku su od 2018.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka

 Instagram/Vedran Ćorluka/

Pjevačica Franka Batelić podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu kako uživa u Istri s obitelji - suprugom Vedranom Ćorlukom, sinčićem Viktorom i kćerkicom Gretom. Na tih nekoliko fotografija koje je Franka objavila nije se mogla sakriti sreća što su u Istri.

"Vidjeti i doživjeti Istru kroz njihove oči. Kolačić Madeleine za povratak u najljepša sjećanja djetinjstva", napisala je opisu objave pjevačica.

Bivši se nogometaš pak pohvalio aktivnim odmorom i ranije na svom Instagramu podijeli kako biciklira. "Ljetna vožnja", napisao je u opisu Vedran koji je s domaćom pjevačicom u braku od 2018. godine. Sina Viktora je par dobio 2020. godine, a kćerkicu Gretu dvije godine kasnije.

Franka je kasnije otkrila da ide na koncert benda Coldplay, što je za nju poseban trenutak jer njihov koncert iz 2008. pamti kao jedan od najljepših koncerata na kojima je bila. "Maramice isto spremne, bit će suza! Slušala sam ih 2008. s tatom u Padovi, jedan od koncerata života. Idemo opet!!!!", napisala je uzbuđena pjevačica uz video na kojem se sprema za koncert i pri tome pjeva.

Pjevačica je atmosferu s koncerta podijelila u svojim Instagram pričama i čini se da je doista uživala te da se lijepo provela. Objavila je nekoliko videozapisa, a na jednom je kratko zapjevala i sa suprugom.

image

Franka Batelić na koncertu Coldplaya

Screenshot Instagram/Franka Batelić/
image

Franka Batelić na koncertu Coldplaya

Screenshot Instagram/Franka Batelić/
image

Franka Batelić uživa na koncertu Coldplaya

Screenshot Instagram/Franka Batelić/
image

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju na koncertu Coldplaya

Screenshot Instagram/Franka Batelić/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 12:26