NIJE JU ZAOBIŠLO

I Ivu Todorić pogodilo nevrijeme: Objavila je snimku jake kiše i olujnog vjetra koji nosi sve pred sobom

Iva je sve snimala sa sigurne udaljenosti, a pohvalila se i proslavom rođendana svoje majke

Iva Todorić

 Josip Moler/Cropix

Snažno nevrijeme, koje je u ponedjeljak poslijepodne zahvatilo neke dijelove Hrvatske, nije zaobišlo ni Ivu Todorić, kćer Ivice Todorića.

Na Instagram storyju podijelila je snimku nevremena, a može se vidjeti jaka kiša praćena olujnim vjetrom, koji nosi sve pred sobom. Iva je sve snimala sa sigurne udaljenosti.

image

Iva Todorić snimala nevrijeme

Instagram/iva Todorić/

Kasnije se pohvalila fotografijama s rođendana njezine majke Vesne Bašić Todorić, za koju je naručila i posebnu tortu.

"Iz godine u godinu volim te sve više, zahvalna sam ti sve više i razumijem te sve više. Sretan ti rođendan, mama", napisala je u opisu njihovih zajedničkih fotografija koje je podijelila na Instagramu, a čini se da loše vrijeme obitelji Todorić nije pokvarilo raspoloženje ni slavlje.

U Zagrebu je u samo nekoliko minuta pala je ogromna količina kiše, vjetar je lomio grane i rušio stabla, a vatrogasci su imali pune ruke posla. Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je čak 200-tinjak poziva građana koji su tražili intervenciju žurnih službi.

Snažni pljuskovi i nevrijeme zahvatili su veći dio Hrvatske i u večernjim satima. Snažna tuča pričinila je ogromnu materijalnu štetu i kompletno uništila usjeve, kao i plastenike, automobile, pa čak i krovove i fasade. Neka mjesta koja su najgore prošla su Bošnjaci kod Županje u kojima je padala tuča veličine teniske loptice, ali i područje Kutine. U ludbreškom kraju pijavica je pak rušila sve pred sobom, a i od zapada Slavonskog Broda do Nove Gradiške ima oštećenih automobila i krovova kuća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 16:51