ZNA DA ĆE JE NAPASTI

Ima i onih koje je Sheeran razočarao, Zsa Zsa kaže: ‘Nešto mi je falilo. Bio je show, ali mi je bilo i dosadno‘

Među 70.000 ljudi na zagrebačkom Hipodromu su se našle i neke domaće zvijezde, među njima i naša pjevačica Zsa Zsa

Ed Sheeran, Zsa Zsa

 Vanesa Pandzic/Cropix/Instagram

Jučerašnji koncert Eda Sheerana u Zagrebu posjetilo je oko 70.000 ljudi, a među njima je bila i hrvatska pjevačica Zsa Zsa. Tijekom večeri je objavljivala snimke s koncerta, a potom je podijelila svoje iskreno mišljenje o nastupu slavnog britanskog glazbenika.

Zsa Zsa je pohvalila produkciju i efekte koji su upotpunili glazbeni spektakl. Potom je rekla da joj je "žao što je ranije bio bolestan" jer mu se to, po njezinom mišljenju, čulo u glasu. "Muka je kad moraš odraditi ovako nešto, a ne možeš vokalni dati 100 % (iako on uvijek igra na kartu showa ili emocija jer nije ekstra vokalist i zna to), tako da na kraju to nije ni važno", napisala je.

image

Zsa Zsa o Edu Sheeranu

Instagram/

Međutim, iako ga je pohvalila, otkrila je i da joj je nešto nedostajalo kod koncerta.

"Ne mogu si pregrist jezik i moram izreći, iako je to sad jako ‘unpopular opinion‘ i sad ću dobiti napade sa svih strana zbog svoje jezičine. Meni je nešto jako falilo... Vjerujem da je iznimno teško skakat po pozornici uz ljetnu temperaturu i vatrene efekte oko sebe i praktički sve svirati sam i istovremeno pjevat s još bolesnim glasnicama. Pozornica je luda, produkcija je nemjerljiva s onim što inače viđamo, sve je tip top. Ne mogu ni zamisliti nivo stresa, adrenalina... I da odmah kažem da mu se divim s jedne strane", započela je Zsa Zsa pa istaknula da joj je falio nekakav "wow trenutak".

image

Zsa Zsa o Edu Sheeranu

Instagram/

"Možda vokalni, jer ja volim slušati takve vokaliste pa makar na neki njegov način ako ništa drugo. Nisam ni očekivala Adele ili Beyonce, ali bar malo više emocije na predivnim baladama koje ima u svom opusu. Imala sam osjećaj da ih je samo odradio, u bržem tempu nego inače (možda od adrenalina) i nije doprlo do duše onako da ti jako zasuze oči od sreće, nostalgije tuge ili čega god, kao kad ju pustiš na radiju", napisala je pa dodala:

"Ja, na primjer, volim osjetiti takvu nekakvu ekstazu na takvim ogromnim koncertima. Možda imam prevelika očekivanja. Možda je do tribina, možda je na parteru bilo bolje. Ali, neću još godinama pričati o ovome kao kad pričam o Adele u Veroni u rimskoj areni. Nemojte me mrziti."

image

Zsa Zsa o Edu Sheeranu

Instagram/

Pjevačica je rekla i da je sada po drugi put slušala Sheerana uživo, a da je na prvom koncertu, na MTV Music Awards, zvučao nezainteresirano. "Jučer sam došla s 38 temperaturom i bakterijskom upalom samo da ne propustim show. I bio je show, je. Ali, u trenutcima mi je bilo dosadno", poručila je.

Potom je rekla kako joj je "srce osvojio" Calum Scott, glazbenik koji je nastupio prije Eda.

image

Zsa Zsa o Edu Sheeranu

Instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2024 13:53