SVE GLASNIJA ŠUŠKANJA

Ipak se razvela? Žanamari komentirala glasine da više nije u braku: ‘To je moja stvar‘

Ona je to već jednom demantirala, a sad je na tu temu opet progovorila na Instagramu

Žanamari

 Instagram/ Žanamari

Brak pjevačice Žanamari sa splitskim redateljem glazbenih spotova Marijem Peričićem s kojim ima kćer već neko vrijeme intrigira medije jer su sve glasnija šuškanja kako je među njima gotovo.

Ona je to već jednom demantirala, a sad je na tu temu opet progovorila na Instagramu.

- ‘Ajmo ispočetka. Sinoć ste krenuli s pitanjima doslovno 99% o ljubavnom životu. To smo već odavno shvatili da je moja stvar - poručila je te tako ostavila prostora glasinama da ipak više nije u braku, piše Slobodna Dalmacija.

Nešto rječitija bila je u siječnju ove godine kad je za IN Magazin kazala:

- S obzirom na to da ti neki beskrupulozni novinari uopće ne idu za tim što je zaista istina pa onda to tek objave, nego objavljuju ovako glavom bez obzira, ne idu za tim da iza mene nisam samo ja. Znači, nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih napisa na internetu, nego imam i dijete koje će danas-sutra čitati to, a dijete kod kuće ima sve normalno i sad dođe netko u školi i doslovno je bullying što se toga tiče. Stoga, hvala novinarima, meni je super, ali sa svojim djetetom moram jako puno razgovarati zbog njih - izjavila je Žanamari.

image

Žanamari



Nikola Vilic/Cropix

O navodnim problemima u braku pjevačice i Maria (umjetničkog imena Joshua Macks) počelo se šuškati prošlog ljeta. Naime, tada je Žanamari s društvenih mreža izbrisala sve fotografije svoga supruga.

- Gdje je nestao Mario?, pitali su njezini pratitelji. Nakon nekog vremena Žanamari je objavila citat koji su mnogi povezali s problemima u braku.

- Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo - napisala je, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 13:44