A GDJE JE BRUNO?

Iva Šarić se javila s plaže, izgleda senzacionalno u bikiniju, otkrila što radi po cijele dane: ‘Između sto palačinki...‘

Iva je nedavno sa sinom bila na Mallorci, a ovih dana uživaju na hrvatskoj obali. S nogometašem Brunom Petkovićem vjenčala se lani

Bruno Petković i Iva Šarić

 Tonci Plazibat/Cropix/

Manekenka i voditeljica Iva Šarić, supruga našeg reprezentativca Brune Petkovića, pohvalila se fotografijama s ljetovanja. Pozirala je u šarenom bikiniju i oduševila pratitelje. "Sekunda između pješčanih kula i 100 palačinki", napisala je Šarić.

Iva se odlučila za kupaći kostim s cvjetnim uzorkom u kojem je naglasila vitku liniju i duge noge. "Predobra", "Obožavam najljepša moja", pisali su joj pratitelji.

Kasnije je podijelila i fotografiju sina Adriana i pokazala prelijepo more s balkona. "Najljepša na svijetu! Hrvatska", napisala je. Iva je nedavno uživala i na Mallorci. S njom je bio i njezin najmlađi sin kojeg je dobila s našim nogometašem.

image

Iva Šarić

Instagram/

Iva i Bruno vjenčali su se prošle godine, a zajedno imaju jedno dijete. Iva je prije njega bila u braku s bivšim nogometašem Jerkom Lekom s kojim ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 23:01