NOVI SELFIE

Ivana Knoll ne odustaje, obilazi festivale i hvata slavne DJ-e: ‘Skuplja ih kao Pokemone...‘

Iako je najavila da je njezinom putovanju došao kraj, odlučila ga je produžiti, a onda je ponovno partijala s poznatim zvijezdama

Ivana Knoll

 Instagram/

Iako je u subotu najavila da odlazi s Ibize, Ivana Knoll je odlučila produžiti svoje putovanje na kojem se, sudeći prema fotkama i snimkama, odlično zabavlja. "Ostajem na Ibizi. Mislim da nisam nikad napustila ovaj otok kad sam planirala", poručila je Knoll uz video iz kreveta na kojem je pozirala u minijaturnom bikiniju.

image

Ivana Knoll

Instagram/

Potom je podijelila trenutke s partyja na kojem je nastupala grupa Swedish House Mafia. Uoči nastupa je Ivana upoznala članove grupe, a na Instagramu je podijelila fotografiju s jednim od njih, DJ-em Steveom Angellom. "Hvala Swedish House Mafia što ste me primili", napisala je uz fotografiju.

Ivana je na njihov nastup stigla u dosad najizazovnijem izdanju njezinog putovanja. Duge je noge naglasila u vrućim hlačicama, a isklesane trbušnjake je pokazala u korzetu koji je jedva pokrio njezine grudi. Kombinaciju je upotpunila jednostavnim nakitom, a kosu je nosila puštenu.

image

Ivana Knoll

Instagram/

Naša "vatrena" navijačica i DJ-ica nije propustila ni nastup poznatog Solomuna, DJ-a iz Njemačke koji je porijeklom iz Bosne i Hercegovine. U njegovom je setu uživala iza DJ pulta te je uz ostale prisutne plesala dugo u noć.

image

Ivana Knoll

Instagram/

Dečki iz Swedish House Mafije i Solomun nisu jedine svjetske zvijezde koje je Knoll upoznala na svom putovanju na Ibizu. Ranije se pohvalila fotografijom na kojoj je pozirala s Davidom Guettom, a osim njega je upoznala i nogometnu legendu Ronalda.

Ivana je bila dio lineupa na ovogodišnjem Ultra Europe festivalu u Splitu, a svojim je setom oduševila brojne. Osim što je prvi put nastupala u Splitu, također se družila i s poznatim zvijezdama. Tako je uživala u društvu DJ Snakea, jednog od najpoznatijih svjetskih DJ-eva koji je zaslužan za hitove kao što su "Loco Contigo", "Get Low", "Lean On" i druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 19:35