SLOMLJENA KOST

Ivana Knoll oporavlja se od ozljede, napokon može hodati bez štaka: ‘Tko je rekao šest tjedana?! Plesat ću i ranije‘

Naša influencerica je slomila lisnu kost nakon izlaska na Mikonosu, a rekla je kako će joj za potpuni oporavak trebati tri tjedna

Ivana Knoll

 Instagram/Ivana Knoll

Naša influencerica i DJ-ica Ivana Knoll prošli je mjesec slomila lisnu kost na desnoj nozi nakon izlaska, a sad je otkrila kako teče njezin oporavak. Ivana je morala nositi ortopedsku čizmu te hodati uz pomoć štaka, kojih se sada riješila. "Dobre vijesti danas. Plesat ću puno ranije", poručila je.

image

Ivana Knoll

Instagram/Ivana Knoll

Ivani su na pregledu maknuli i ortopedsku čizmu, a ona je pokazala kako joj izgleda noga nakon što je neko vrijeme bila u čizmi. Kasnije je poručila da napokon može hodati te se pozdravila sa svojim štakama.

image

Ivana Knoll

Instagram/Ivana Knoll

U jednom je videu pokazala i kako hoda bez štaka te napisala: "Tko je rekao šest tjedana?"

image

Ivana Knoll

Instagram/Ivana Knoll

Ivana je ranije za TMZ Sports otkrila kako joj se dogodila nezgoda u kojoj je slomila nogu. Kako je rekla, sve se dogodilo nakon izlaska u jedan klub na Mikonosu. Tu je večer nosila crne čizmice na petu, a hodala je po "jako lošem podu" zbog čega je iskrenula nogu. Ista ju je boljela na odlasku iz kluba, ali je uspjela doći do auta i otići u svoj smještaj. Drugi dan pak nije mogla stati na nogu pa je otišla kod liječnika, nakon čega je saznala da je slomila lisnu kost. Za medij je rekla i da očekuje da će se u potpunosti oporaviti kroz tri mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 12:20