RADNO LJETO

Ivana Knoll u provokativnom izdanju najavila svoju prvu turneju: ‘Prvo Maroko, a onda stižem i u Split!‘

Naša ‘vatrena‘ navijačica već neko vrijeme nastupa kao DJ, a publiku je zabavljala i u Hamburgu povodom Eura 2024.

Ivana Knoll

 Instagram/

Nakon što je vjerno navijala za hrvatsku reprezentaciju tijekom Eura 2024., Ivana Knoll se baca na posao. DJ-ica je najavila prvu ljetnu turneju, a nekoliko je nastupa već i odradila. Nastupala je pred navijačima u Hamburgu, a zabavljala je publiku i u Montrealu povodom utrke Formule 1 u Kanadi.

Sljedeći svoj nastup je najavila za 12. srpnja. Ivana će se pridružiti ekipi DJ-eva koji će podići publiku na noge na Ultra festivalu u Splitu. Nakon Hrvatske, Knoll će otputovati u Maroko, gdje će kroz tri dana nastupati u tri različita kluba.

Uz najavu turneje je Ivana objavila i izazovnu fotografiju. Pozirala je u ružičastom, čupavom i kratkom topu, koji je iskombinirala s bijelim rukavicama. Kao modni dodatak je odabrala ružičaste slušalice. Pratitelji su joj poručili da jedva čekaju nastup u Splitu, a nekoliko njih joj je poželjelo dobrodošlicu u Maroko.

Ivana je svoj nastup na Ultra festivalu najavila prije tjedan dana, a poručila je kako joj se "ostvario san". Na istom će festivalu nastupati neki od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, uključujući Afrojacka, Armina Van Buurena, Hardwella, Martina Garrixa i brojne druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 11:10