NE SRAMI SE

Jacques Houdek u privatnoj klinici riješio problem koji muči mnoge muškarce: ‘Zašto bi to bio tabu, ma dajte...‘

Muškarci ovo ne bi trebali rješavati izvan Hrvatske, mišljenja je Houdek koji je krenuo stopama Ivana Pažanina i Tonya Cetinskog

Jacques Houdek.

 Vedran Peteh/Cropix

Hrvatski glazbenik Jacques Houdek otkrio je na društvenim mrežama da se odlučio na zahvat presađivanja kose. Kako kaže, doktor je riješio njegov "problem visokih zalizaka". Pjevač je dodao i da presađivanje kose ne bi trebala biti tabu tema i da se treba destigmatizirati. "Misliš da ja nemam pravo (na doživotnu čupu) samo zato što sam muško?", započeo je u svojoj objavi.

"Ma, dajte, prosim vas… Kosa i njeno presađivanje, problem gubitka kose, da budu tabui u 21. stoljeću? No way!", napisao je. Otkrio je da je na zahvat išao u jednu zagrebačku kliniku pa poručio da muškarci problem s kosom ne bi trebali rješavati van Hrvatske.

Istaknuo je i da muškarci nisu "ništa manje vrijedni i ne gube na muškosti", nego smatra da je situacija suprotna ako se odluče na zahvat.

Istom su se zahvatu podvrgnule i druge domaće zvijezde, uključujući Tonyja Cetinskog i Ivana Pažanina. Kosu su presadile i brojne svjetske zvijezde. Robbie Williams se tako 2013. godine podvrgnuo zahvatu presađivanja kose, a na isto se odlučio i bivši nogometaš Wayne Rooney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:40