ZASLUŽENO UŽIVANJE

Je li joj ovo jedno od boljih izdanja? Nina Badrić nakon napornog tempa uživa u Grčkoj: Javila joj se i Rozga

Nakon još jedne objavljene pjesme i spektakla koji je napravila s kolegom Tonyjem Cetinskim, pjevačica je otišla zasluženo uživati

Nina Badrić

 Instagram/Nina Badrić/

Pjevačica Nina Badrić javila se iz Grčke i uz nekoliko fotografija poslala pozdrave svojim pratiteljima na Instagramu. Badrić je senzualno izgleda u bijeloj haljini dok je pozirala na ulici Mikonosa. "Kojim putem krenuti", napisala je pjevačica, a u komentarima su joj se javile i druge estradne zvijezde.

"Guštaj, Ninočka moja lipa", poručila joj je pjevačica Jelena Rozga. Pratiteljima su se svidjele fotografije koje je Badrić objavila pa su mnogi uz smajliće oduševljenja napisali i "opa", a neki su odgovorili na pitanje pjevačice iz opisa objave. "Uvijek svojim", "Pravim", "A gdje ne krenuti na Mikonosu to je bolje pitanje", "Kud god, napravit ćeš stazu slavnih", pisali su obožavatelji.

Inače, pjevačica je otišla na zasluženo uživanje nakon spektakla kojeg je napravila s kolegom, pjevačem Tonyjem Cetinskim u sklopu glazbenog festivala Šubićevac live koji se održava u Šibeniku. Prije toga je pjevačica proslavila rođendan, a svojoj je publici poklonila pjesmu "Kako si".

image

Tony Cetinski i Nina Badrić

Niksa Stipanicev/Cropix
image

Tony Cetinski i Nina Badrić

Niksa Stipanicev/Cropix

Pjesma "Kako si" dolazi uoči objave dugoiščekivanog albuma te najavljenog koncerta u zagrebačkoj Areni 30. studenog ove godine. "Album je gotov, a ja sam jako nestrpljiva da sve pjesme predstavim publici. Otvorili smo ga s "#onokad", a sada na moj rođendan, stiže pjesma "Kako si". Pjesma govori o tome da je ustvari malo koga briga za to kako smo uistinu. Živimo u vremenu otuđenosti, a ova pjesma upravo govori o tome da nam srce krvari pred očima svijeta, a malo tko se zaustavlja i pokazuje stvarnu brigu", rekla je Badrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 07:20