MAJSTORICA ZA JOGU

Jedna od najljepših Hrvatica zadivila sve svojim potezima u plićaku: Evo kako Tara i njezin Mateo uživaju na Jadranu

Tara Thaller i Mateo Cvenić dijele na društvenim mrežama posebne trenutke, ali zadnjim je videom glumica zadivila svoje fanove

Tara Thaller

 Screenshot Instagram/Tara Thaller/

"Znam da je nepopularno mišljenje, ali nije mi tako loše bit na moru", napisala je glumica Tara Thaller u opisu svog novog videa na Instagramu gdje je s pratiteljima pokazala kako u moru izvodi jogu. Glumica je još prije tjedan dana otkrila da uživa na godišnjem odmoru u Senju.

Od tada ona i njezin partner, plesač Mateo Cvenić dijele na društvenim mrežama posebne trenutke, ali zadnjim je videom Tara zadivila brojne obožavatelje koji su joj se onda javili u komentarima.

"Wow", "Predivno", "Ovo je asana koja se izvodi u Indiji i radi se na mnogim mjestima u svijetu. Izvodite izvrsnu asanu poput kapljice vode", "Lijepo vam je, djeluje kao da ste sami na plaži", pisali su pratitelji. Ranije je glumica podijelila i što je za nju lijepo provedeno vrijeme, a čini se da se na godišnjem odmoru baš tako i provodi.

"Ma kakva Ultra… daj mi šetnju rivom uz lagani povjetarac, finu hranu, gledanje u zvijezde i dobro društvo i meni je dobro", otkrila je prije dva dana Tara na svom Instagramu.

Inače, Tara i Mateo zaljubili su se u showu "Ples sa zvijezdama" kada je Mateo glumici bio mentor. Nakon showa Tara se rastala od Farisa Pinje, za kojeg se udala u tajnosti, i javno počela govoriti o romansi s plesačem. Otkako je par javno potvrdio svoju vezu, ne razdvajaju se i čine se nikada sretniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 20:46