KONCERT U ARENI

Još malo do glazbenog spektakla Doris Dragović u Puli: ‘Vjerujem kako će nam to svima biti posebna večer‘

Spektakularna ljetna večer zasigurno će, osim po vrhunskoj izvedbi, ostati upamćena i po intimnijoj atmosferi

Doris Dragović

 Jurica Cvitanić/

Manje od mjesec dana dijeli nas od glazbenog spektakla u pulskoj Areni kada će pod zvjezdanim nebom 4. kolovoza, na najljepšoj hrvatskoj pozornici zapjevati omiljena pjevačica svih generacija, neponovljiva glazbena diva Doris Dragović. Nakon gotovo rasprodanog koncerta, na zahtjev brojnih obožavatelja osigurane su dodatne ulaznice za spektakl koji se priprema.

image

Doris Dragović u pulskoj Areni

Promo/

- Veliko hvala mojoj divnoj publici. Vjerujem kako će nam to svima biti posebna večer, ona koju ćemo pamtiti i čuvati u srcu, baš se radujem - poručila je ranije obožavateljima putem bravo! radija.

S obzirom na ogroman interes i skoro rasprodani koncert, samo oni koji požure po ulaznice imat će priliku uživati i zajedno s Doris pod zvjezdanim nebom zapjevati hitove uz koje odrastaju generacije, poput ‘Selim ti ja‘, ‘Željo moja‘, ‘Ti‘, ‘Krivi ljudi‘, ‘Zemlja i stina‘, ‘Dajem ti srce‘, ‘Marija Magdalena‘, ‘Ljubav stara‘, ‘Baklje ivanjske‘,…

Spektakularna ljetna večer zasigurno će, osim po vrhunskoj izvedbi, ostati upamćena i po intimnijoj atmosferi koja će omogućiti da do izražaja dođe emocija, odnosno poseban odnos Doris i njezine vjerne publike.

Ništa manje ne očekuje se ni u ostatku Hrvatske. Slavonci će tako imati priliku s Doris uživati 19. listopada u osječkom Gradskom vrtu, Dalmatinci 23. studenog na Višnjiku u Zadru, a Riječani 6. prosinca u Dvorani Zamet.

Ulaznica je sve manje, a dostupne su putem bravo! aplikacije i web stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 16:39