GLUMICA I PJEVAČICA

Kći naše slavne glumice udala se nakon sedam mjeseci veze za poznanika iz škole: ‘Ako imaš sreće...‘

Par se poznaje od djetinjstva kada su zajedno išli u glazbenu školu, ali su se zaljubili tek prije sedam mjeseci dok su skupa surađivali

Buga s mamom Vitomirom

 Instagram

Umjetnička ravnateljica kazališta Mala scena, glumica i operna pjevačica Buga Marija Šimić udala se u subotu za violončelista Mateja Miloševa na zagrebačkom Gornjem gradu.

Umjetnička ravnateljica kazališta ‘Mala scena‘ na društvenim mrežama je napisala:

"Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga vrijeme teče drugačije, zbog koga istovremeno stoji i leti kao da 50 godina prođe u danu, a sekunda traje godinama i ne želiš da bude brža..."

Par se poznaje od djetinjstva kada su zajedno išli u glazbenu školu, ali su se zaljubili tek prije sedam mjeseci dok su skupa surađivali.

Bugina mama Vitomira Lončar i tata Ivica Šimić, koji su nedavno doputovali iz Kine gdje posljednjih godina žive, blistali su od sreće.

"Vrijeme je za reći zbogom jednom divnom razdoblju u životu i okrenuti novu stranicu. Sretno dalje, Grudice naša, Buks, Buksić, Bukson, BMŠ…Buga Marija Šimić! U Božje ruke. Od danas je dom - na drugome mjestu", poručila je glumica kćeri.

Mladenci planiraju medeni mjesec na Maldivima, a onda ih čeka zaposlena jesen. U zagrebačkom HNK-u imaju premijeru opere za djecu za koju Matej piše glazbu, a Buga ju režira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 20:41