ISKRENO PRIZNALA

Klara Perko iz ‘Ljubav je na selu‘ otkrila kojim se estetskim zahvatima podvrgnula: ‘Grudi su mi prirodne‘

Klara je sudjelovala u 16. sezoni showa, a borila se za farmera Antu. Išli su na romantično putovanje, ali su ostali samo prijatelji

Klara Perko

 Instagram

Klara Perko, poznata kao kandidatkinja 16. sezone showa "Ljubav je na selu", pričala je o estetskim zahvatima za RTL i otkrila kojim se od njih podvrgnula.

image

Klara Perko

RTL

"Nos sam operirala jer sam imala problema s disanjem i naravno usput sam napravila korekciju nosa i usne, što je normalno – fileri i botoks. Na tijelu ništa nisam operirala, grudi su mi prirodne", rekla je Perko. Osim toga je otkrila i tajnu svog mladolikog lica. Kako kaže, redovito ide na kozmetičke zahvate u jednoj njemačkoj klinici.

Klara brine o svom izgledu, ali i o vitkoj liniji koju često pokazuje na društvenim mrežama. Nerijetko objavljuje izazovne fotografije u bikinijima i drugim seksi izdanjima.

Inače, Klara je u 16. sezoni showa bila na farmi Ante Munitića, a zajedno su išli i na romantično putovanje. On se pak predomislio i rekao kako bi bilo bolje da ostanu samo prijatelji. "Ja sam ipak deset puta bolja partija nego on. Znam to", rekla je tada nezadovoljna Klara.

image

Klara i Ante

RTL

Ranije se Perko okušala i u popularnoj reality emisiji "Gospodin savršeni".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 12:35