POZNATI BREND

Kolinda Grabar Kitarović i Kate Middleton imaju isti ukus? Svi su gledali ovu kombinaciju bivše predsjednice

Bivša hrvatska predsjednica, 56-godišnja Kolinda Grabar-Kitarović, odlučila se za novi model haljine londonskog brenda Edeline Lee

Kate Middleton i Kolinda Grabar Kitarović

 Profimedia/Facebook/Kolinda Grabar Kitarović

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, prisustvovala je NATO-ovom javnom forumu u američkom Washingtonu, gdje je obnašala svoju ulogu članice Odbora za globalnu pripremljenost za zdravstvene krize, no usprkos važnim temama - svi su se koncentrirali na njezin modni izričaj.

Inače, Kolinda s pratiteljima na društvenim mrežama redovito dijeli zanimljivosti vezane uz poslovne angažmane, a povodom ovog događaja podijelila je nekoliko fotografija svoje odjevne kombinacije koja je mnoge podsjetila na princezu od Walesa, Kate Middleton.

image

Kate Middleton

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Naime, 56-godišnja Kolinda se odlučila za novi model haljine londonskog brenda Edeline Lee, a i ranije je nosila komade s njihovim potpisom. Zanimljivo je da je prije nekoliko tjedana nosila njihovu toaletu od smaragdno zelene lepršave tkanine, a istu takvu nosila je i Kate Middleton u svibnju 2022. prilikom posjeta Design Museumu u Londonu.

image

Kolinda Grabar Kitarović u Washingtonu

Facebook/

Ovaj otmjeni komad odjeće koji je nosila u Washingtonu inače stoji 1400 eura i još uvijek je dostupan u web trgovini spomenute modne kuće, a riječ je o tamnoplavoj haljini srednje dužine s upečatljivim bijelim gumbima i remenom koji ističe struk te dodaje cijelom odjevnom predmetu dozu otmjenosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 03:06