LJUBAV CVATE

Kolinda i Jakov opet pozirali zajedno, u kadru završio još jedan poznati par: ‘Čekanju je došao kraj...‘

Svi su zajedno pratili utakmicu hrvatske vaterpolske reprezentacije, odnosno, Barakuda, koje su pobijedile Crnu Goru

Kolinda Grabar-Kitarović

 Tom Dubravec/Cropix

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Francuskoj je po službenoj dužnosti, kao predsjednica Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a nakon fotografija sa suprugom Jakovom ispred Eiffelovog tornja, objavila je i fotografiju s tribina.

image

Kolinda i Jakov

Screenshot/instagram/

Za društvene mreže pozirala je sa suprugom Jakovom Kitarovićem, a iza njih je sjedio još jedan poznati par, bivši premijer i aktualni predsjednik HOO-a Zlatko Mateša i njegova supruga Blanka, a svi su zajedno pratili hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju, odnosno, Barakude, koje su pobjedile Crnu Goru.

image

Kolinda i Tonči Glavina

Screenshot/instagram/

Zatim je podijelila još dvije fotografije: na prvoj je pozirala s Tončijem Glavinom, a na drugoj je ova poznata 56-godišnjakinja nasmiješeno stajala pored bazena u kojem se igrala utakmica.

image

Kolinda Grabar-Kitarović uz bazen

Screenshot/instagram/

- Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj - sportaši iz cijeloga svijeta ujedinjuju se u ‘Gradu svjetlosti‘ kako bi ostvarili svoje snove i ispisali povijest. Idemo, Hrvatska! - napisala je Grabar-Kitarović na Instagramu, a vjerujemo kako ovo nisu zadnje fotografije bivše hrvatske predsjednice s Olimpijskih igara u Parizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 15:12