NIJE ODUSTAJAO

Koncert Zdravka Čolića prekinut nakon sat vremena: Pogledajte kako pjeva unatoč kiši i vjetru

Pjevač će nastupati krajem godine u Hrvatskoj i izvesti neke od svojih najvećih hitova...

Zdravko Čolić

 Dario Horvat/

Pjevač Zdravko Čolić sinoć je po prvi put nastupao u Tesliću, Bosni i Hercegovini, ali svega sat vremena jer su organizatori odlučili prekinuti koncert zbog olujnog nevremena, piše Klix. Ipak, u tih sat vremena uživanje obožavatelja nije pokvarilo olujno nevrijeme.

Koncert se održao na stadionu Proleter - Radolinka, a nekoliko je tisuća ljudi došlo slušati pjevača, koji nije odustao pjevati ni po najvećem pljusku. Video legendarnog pjevača kako pjeva na kiši i vjetru završio je na TikToku. "Legenda", "Koji kralj", pisali su obožavatelji u komentarima ispod videa.

@balkan.music.live Zdravko Colic peva po najvecem pljusku u Teslicu #fyp #zdravkocolic #foryoupage #live ♬ original sound - LiveMusic

Popularni će pjevač nastupati krajem godine i u Hrvatskoj. Čolić će stati pred riječku publiku 29. studenog u Dvorani mladosti i zapjevati neke od svojih hitova kao što su "Ti si mi u krvi", "Produži dalje", "Gori vatra" i druge. Riječ je o dugoočekivanom koncertu kojeg je pjevač najavio ranije ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2024 19:03