EMOTIVNA OBJAVA

Legendarna Tajči proslavila rođendan, možete li pogoditi koji: ‘Suočavala sam se s olujama i izazovima...‘

Ponizna sam i duboko počašćena ljubavlju koju danas osjećam od mnogih od vas! Hvala, hvala, hvala!, napisala je Tajči.
 Livio Andrijic/CROPIX

Znamo, to je za ne povjerovati, ali Tajči je jučer proslavila 54. rođendan. Jedna od naših najvećih zvijezda tim povodom fešta u Hrvatskoj, a rođendan su joj prvi čestitali glazbenici i publika koji su se okupili na njenom koncertu u Đakovu.

Povodom svog rođendana Tajči se oglasila i na Instagramu, uz fotografiju velike voćne torte.

- Za života svi dijelimo istu želju - da volimo i ostavimo trag naše ljubavi u svijetu. Bilo da se radi o diranju nečijeg srca, pomaganju potrebitima, izgradnji zgrada i raketnih brodova, sađenju drveća ili grmlja ruža, uzgajanju košare rajčica, usvajanju psića, spašavanju kornjače, pisanju pjesme, pjevanju uspavanke ili milijun drugih načina. Moj san i cilj koji je potaknuo moj život je upravo to - podijeliti tu ljubav. Suočavala sam se s olujama i izazovima, ali sam također imala nevjerojatnu sreću doživjeti Ljubav i naučiti (vrlo rano) da se najčarobnije stvari događaju kada smo vođeni njom.

Liječimo jedni druge, olakšavamo jedni drugima teret i pronalazimo jedni druge u tom polju beskonačnih mogućnosti. Ponizna sam i duboko počašćena svom ljubavlju koju danas osjećam od mnogih od vas! Hvala, hvala, hvala! Bio je to najljepši dan koji je sinoć započeo koncertom u Đakovu - napisala je Tajči.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:00