PLUS SIZE MODEL

Lucija Lugomer objavila snimku u kupaćem kostimu, rodila je prije 8 mjeseci: ‘Žene, uživajte u svom tijelu‘

Uz snimke je objavila status u kojem ženama poručuje da vole svoje tijelo

Drugi put je postala mama

 Neja Markičević/Cropix

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer redovita je na društvenim mrežama, a sada se javila s odmora. Lucija je objavila snimku na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a uz to je ukomponirala i snimku nastalu kada je imala 15 godina. Stara snimka prikazuje kako se Lucija s 15 godina na plaži skrivala i omotala tijelo ručnikom kako je nitko ne bi primijetio. Uz snimke je objavila status u kojem ženama poručuje da vole svoje tijelo, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Rad na sebi kreće od glave, i nemojte me krivo shvatiti, čeka me još dug put. Ponosna sam na svoje tijelo koje je na svijet donijelo dvoje prekrasne zdrave djece. Sada živim puno slobodnije i na cijelom putu samoprihvaćanja postala sam sebi puno bolja prijateljica. Shvatila sam da se ne moram nikome svidjeti svojim izgledom, niti ću ikada biti klasičan primjer današnjice. Ono što se promijenilo u vezi s ovim je da mi je to sasvim u redu. S obzirom da sam drugi put rodila prije 8 mjeseci, veselim se razdoblju kada ću se ponovno moći posvetiti sebi i svom tijelu, a do tada živim život lagano i punim plućima.

Žene, uživajte u svom tijelu i radite na sebi. Ne krećite u promjene iz mržnje već zato što želite bolje za sebe! Obećavam da će se isplatiti! - napisala je Lucija.

Javile su se mnogobrojne Lucijine pratiteljice koje su pisale da su se one isto tako skrivale na plaži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:58