‘OPASNA KOMBINACIJA‘

Maja Šuput o seksi klinču s kolegom s estrade: ‘Ne pamtim kad mi je bilo ovako neugodno...‘

Odradila iz prve, dvaput nismo ponavljali... Nisam ni znala koliko sam sramežljiva zapravo, otkrila je Maja Šuput

Maja Šuput

 Press/

Kolege s domaće estrade, Maja Šuput i Sandi Cenov, premijerno su predstavili novu pjesmu ‘Opasna kombinacija‘. Govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za nju su snimili i spot.

Spot prati nevjerojatno putovanje kroz pet različitih vremenskih razdoblja, od baroknog sjaja, preko nostalgičnih četrdesetih i pedesetih godina, kroz uzbuđenje sadašnjosti pa sve do daleke, futurističke budućnosti. Svako razdoblje donosi jedinstvenu estetiku i atmosferu naglašavajući bezvremenost i intenzitet njihove ljubavi.

image

Sandi Cenov i Maja Šuput

Djelić spota na svom je Instagram profilu podijelila i sama pjevačica, koja je priznala da joj je snimanje određenih scena bilo poprilično izazovno.

"Ne pamtim da mi je ovako bilo neugodno kao kad mi je režiser Haris Dubica rekao da strastveno krenem na Sandija Cenova. Odradila iz prve, dvaput nismo ponavljali... Nisam ni znala koliko sam sramežljiva zapravo", napisala je Maja u opisu videa i otkrila kako je to bilo iza kulisa snimanja spota za pjesmu.

"Samo slušaj svog režisera i publika će biti sretna", šaljivo joj je komentirao spomenuti Dubica.

Sandi je pak ranije otkrio da je samo Šuput želio za partnericu na ovoj pjesmi.

"Kada sam prvi put čuo pjesmu ‘Opasna kombinacija‘ dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica koje same od sebe love ritam", rekao je Sandi. "Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevat ću je sam. Hvala Bogu, Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju", dodao je glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 12:24