‘MAMIN NASLJEDNIK‘

Maja Šuput pohvalila se kako Bloom pjeva pa dobila zanimljiv prijedlog: ‘Odmah dogovori duet s malom od Graše...‘

Pjevačica je podijelila videozapis u kojem njezin sin pjeva pa pokazala da jabuka ne pada daleko od stabla

Maja Šuput

 /Instagram

Maleni Bloom, sin pjevačice Maje Šuput, ne prestaje oduševljavati obožavatelje. Ovoga je puta ponosna mama na svom Instagramu podijelila videozapis u kojem Bloom pjeva pa pokazala da jabuka ne pada daleko od stabla.

"Ono kad te baš pogodi pjesma", napisala je pjevačica u opisu videa na kojem Bloom pjeva pjesmu Justina Biebera "Beauty and a Beat".

U komentarima su se ponovno redali komplimenti i slatke riječi.

"Koliko je maleni, a koliko ritma i osjećaja za glazbu ima", "Ma ja njega obožavam", "Talent definitivno", "Koji šećer, kao veliki se uživio u pjesmu", "Zvijezda je rođena", "Mamin nasljednik", samo su neki od brojnih komentara, a onda je jedna pratiteljica predložila pjevačici da Bloom napravi duet s Albom, kćerkicom pjevača Petra Graše.

"Odmah dogovori duet s malom od Graše... Oboje su rođeni glazbenici...", napisala je pratiteljica. Inače, Šuput trenutno uživa u Opatiji s obitelji. Ovo je ljeto pjevačica vrlo zaposlena, ali među brojnim koncertima uvijek uspijeva pronaći vremena za obitelj, čije zajedničke trenutke rado dijeli na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 09:24