UZELA SLOBODNI DAN

Maja Šuput provodi se po Istri, mijenja kupaće kostime, fanovi je hvale: ‘Uzor si mnogim ženama‘

Pjevačica je u jednom hotelu u Poreču, a nakon što je napisala da je rano ustala pratitelji su krenuli zbijati šale na njen račun

Maja Šuput

 Instagram/Maja Šuput/

Pjevačica Maja Šuput podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu kako uživa u jednom hotelu u Poreču. Šuput se uslikala pored bazena u plavom kupaćem kostimu koji ističe njezinu senzualnu figuru. Pjevačica prolazi rukama kroz kosu i smije se dok sjedi na rubu bazena.

"Tko rano rani...", napisala je u opisu pjevačica, a neki su se pratitelj u komentarima odmah našalili. "...ima podočnjake", "Cijeli dan zijeva", pisali su obožavatelji. Šuput je također pozirala i u crnom kupaćem kostimu koji se svidio brojnim pratiteljima na Instagramu, no komplimente je dobila i sama zvijezda.

"Jako lijep badić", "Uzor za mnoge djevojke i žene", "Komad", "Majo, sve zgodnija si...", "Savršena si", "Kupaći je top", pisali su pratitelji u komentarima ispod objave. Inače, pjevačica je napisala na društvenim mrežama da je uzela slobodan dan i čini se da svoje slobodno vrijeme koristi kako bi što više uživala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. srpanj 2024 09:58